reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Leeleeth u nas szczęście na forum panuje i powoli każda zaszła wiec zostań z nami ;)

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
O to takiego z koronką to nie kojarzę :p A widziałaś go na żywo? Bo ja sobie wymyśliłam taki z takiej jakby skóry a na tym takie wzorki ale jak go ujrzałam na żywo to stwierdziłam,że chyba by mnie trafiło przy czyszczeniu tego :p No i zdecydowaliśmy się na inny :)

Hejka Laski ;)
KasiaMarysia śliczna Madziulka ;)
Kasia2310 To Adamex Barletta? Jeśli tak to mam taki sam tylko ciemniejszy i na czarnym stelażu ;p

A u Nas ciche dni... Wczoraj mnie mąż tak wkurzył, że nie mam ochoty z nim gadać i tylko mu odpowiadam jak już muszę.
No i sama łóżeczko skręciłam wczoraj i tak jak na nie patrzę to już bym chciała luty :D
Zaraz idę się wziąć za obiad, później chyba się ogarnę i wyjdę za prezentami z domu, chociaż w sumie muszę kupić tylko dla rodziców (już wybrany tylko trzeba iść kupić), dla brata i męża. Do prezentu dla bratowej się dorzucam a drugiego brata na święta nie będzie i z głowy i tylko jeszcze nie wiem co ja chcę ;p

A wieczorem pewnie książka pójdzie w ruch i tak minie niedziela ehh.

Miłego dzionka ;)

Hej ja juz drugą kawę pije. Mały śpi w łóżeczku tfu tfu [emoji14]
A ja wczoraj zaczęłam robić kucyka pony dla Marysi i kończę głowę i będzie on bardzo duży kurde... muszę dwukolorowego zrobić...
A poza tym to zakupy świąteczne S ogarnął pewnie i tak będZie trzeba dokupić coś jak zawsze... w tyg mają prezenty dojść... oby [emoji14]
Mam starte prasowania a nie mam weny do żelazka...

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

A ja chora. Lekarz powiedział że mogę rutinoscorbin brać ale nie mają w szpitalu.... A nie wiem czy dziś ktoś do mnie przyjedzie bo mama chora a Z z Tosia siedzi. Mama musi do jutra trochę się podłączyć bo Z urlop się kończy i jutro do pracy już idzie.
Nadal leżę sama na sali i obok też dziewczyna leży sama i jej mąż przyniósł mi dwa wielkie kawałki ciacha i chyba zjem po obiedzie i chyba poleze hehe bo co ja tu innego mogę robić :)
Wózek super. Dzięki Bogu ja dla tosi kupiłam neutralne kolory więc teraz też będzie dobry a i chyba bym go nie zamieniła na nic innego bo jego wielkim plusem jest to że ma podnoszone oparcie w gondoli i Toska jeździła w nim 10 miesięcy i cała zimę miała cieplutko. A nie buntowala się bo siedziała :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

My prezenty juz ogarniete mamy, ale w sumie tylko dzieciakom kupowalismy, bo w tym roku nie kupujemy nic rodzicom ani oni nam. Tylko moja mama dostanie gifta na imieniny ;-)

No, a my z M. juz sie obdarowalismy,ale to.juz chyba pisalam.

24.12 ide pierwszy raz od roku biegac :-). Wreszcie!
No chyba, ze cos pokrzyzuje mi plany...

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Do góry