reklama
O to takiego z koronką to nie kojarzę
A widziałaś go na żywo? Bo ja sobie wymyśliłam taki z takiej jakby skóry a na tym takie wzorki ale jak go ujrzałam na żywo to stwierdziłam,że chyba by mnie trafiło przy czyszczeniu tego
No i zdecydowaliśmy się na inny 
Nuśkaaa
Fanka BB :)
Hejka Laski 
KasiaMarysia śliczna Madziulka
Kasia2310 To Adamex Barletta? Jeśli tak to mam taki sam tylko ciemniejszy i na czarnym stelażu ;p
A u Nas ciche dni... Wczoraj mnie mąż tak wkurzył, że nie mam ochoty z nim gadać i tylko mu odpowiadam jak już muszę.
No i sama łóżeczko skręciłam wczoraj i tak jak na nie patrzę to już bym chciała luty
Zaraz idę się wziąć za obiad, później chyba się ogarnę i wyjdę za prezentami z domu, chociaż w sumie muszę kupić tylko dla rodziców (już wybrany tylko trzeba iść kupić), dla brata i męża. Do prezentu dla bratowej się dorzucam a drugiego brata na święta nie będzie i z głowy i tylko jeszcze nie wiem co ja chcę ;p
A wieczorem pewnie książka pójdzie w ruch i tak minie niedziela ehh.
Miłego dzionka
KasiaMarysia śliczna Madziulka
Kasia2310 To Adamex Barletta? Jeśli tak to mam taki sam tylko ciemniejszy i na czarnym stelażu ;p
A u Nas ciche dni... Wczoraj mnie mąż tak wkurzył, że nie mam ochoty z nim gadać i tylko mu odpowiadam jak już muszę.
No i sama łóżeczko skręciłam wczoraj i tak jak na nie patrzę to już bym chciała luty
Zaraz idę się wziąć za obiad, później chyba się ogarnę i wyjdę za prezentami z domu, chociaż w sumie muszę kupić tylko dla rodziców (już wybrany tylko trzeba iść kupić), dla brata i męża. Do prezentu dla bratowej się dorzucam a drugiego brata na święta nie będzie i z głowy i tylko jeszcze nie wiem co ja chcę ;p
A wieczorem pewnie książka pójdzie w ruch i tak minie niedziela ehh.
Miłego dzionka
Leeleeth u nas szczęście na forum panuje i powoli każda zaszła wiec zostań z nami![]()
![]()
U Was tak wesoło, że zostaje na bank... zastanawiałam sie tylko czy tylko ja tu czekam na upragnione kreseczki [emoji848]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Życiowa
Hej ja juz drugą kawę pije. Mały śpi w łóżeczku tfu tfu [emoji14]
A ja wczoraj zaczęłam robić kucyka pony dla Marysi i kończę głowę i będzie on bardzo duży kurde... muszę dwukolorowego zrobić...
A poza tym to zakupy świąteczne S ogarnął pewnie i tak będZie trzeba dokupić coś jak zawsze... w tyg mają prezenty dojść... oby [emoji14]
Mam starte prasowania a nie mam weny do żelazka...
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
A ja wczoraj zaczęłam robić kucyka pony dla Marysi i kończę głowę i będzie on bardzo duży kurde... muszę dwukolorowego zrobić...
A poza tym to zakupy świąteczne S ogarnął pewnie i tak będZie trzeba dokupić coś jak zawsze... w tyg mają prezenty dojść... oby [emoji14]
Mam starte prasowania a nie mam weny do żelazka...
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Anka_32
A ja chora. Lekarz powiedział że mogę rutinoscorbin brać ale nie mają w szpitalu.... A nie wiem czy dziś ktoś do mnie przyjedzie bo mama chora a Z z Tosia siedzi. Mama musi do jutra trochę się podłączyć bo Z urlop się kończy i jutro do pracy już idzie.
Nadal leżę sama na sali i obok też dziewczyna leży sama i jej mąż przyniósł mi dwa wielkie kawałki ciacha i chyba zjem po obiedzie i chyba poleze hehe bo co ja tu innego mogę robić
Wózek super. Dzięki Bogu ja dla tosi kupiłam neutralne kolory więc teraz też będzie dobry a i chyba bym go nie zamieniła na nic innego bo jego wielkim plusem jest to że ma podnoszone oparcie w gondoli i Toska jeździła w nim 10 miesięcy i cała zimę miała cieplutko. A nie buntowala się bo siedziała
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Nadal leżę sama na sali i obok też dziewczyna leży sama i jej mąż przyniósł mi dwa wielkie kawałki ciacha i chyba zjem po obiedzie i chyba poleze hehe bo co ja tu innego mogę robić
Wózek super. Dzięki Bogu ja dla tosi kupiłam neutralne kolory więc teraz też będzie dobry a i chyba bym go nie zamieniła na nic innego bo jego wielkim plusem jest to że ma podnoszone oparcie w gondoli i Toska jeździła w nim 10 miesięcy i cała zimę miała cieplutko. A nie buntowala się bo siedziała
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
India9
My prezenty juz ogarniete mamy, ale w sumie tylko dzieciakom kupowalismy, bo w tym roku nie kupujemy nic rodzicom ani oni nam. Tylko moja mama dostanie gifta na imieniny ;-)
No, a my z M. juz sie obdarowalismy,ale to.juz chyba pisalam.
24.12 ide pierwszy raz od roku biegac :-). Wreszcie!
No chyba, ze cos pokrzyzuje mi plany...
No, a my z M. juz sie obdarowalismy,ale to.juz chyba pisalam.
24.12 ide pierwszy raz od roku biegac :-). Wreszcie!
No chyba, ze cos pokrzyzuje mi plany...

reklama