reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ola karmie piersia, wiec nie mam pojecia ile zjada, ale.to.calkiem naturalne, ze sie budzi w nocy i pierwsze slysze,ze dziecku zoladek.powinien w nocy odpoczac :-)

Marysiu, ostatnio zasypia w granicach 20.

W ogole mam takiego pulpeta, ze ma dodatkowe faldki na nozkach. Jeszze troche, a bedzie jak ludzik michellin :-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Ale mnie kluje i ciagnie w lewej pachwinie ale nad nią, już sama nie wiem. To tak się rozciąga czy co? Nie chce z każdą głupota latać do położnych bo one i tak już na mnie dziwnie patrzą.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ignacy się nie budził ale w 4 miesiącu dzieci przechodzą regres snu i się budzą. Śpi od 20 do 6.30 -7 i tez nie płacze jeśli się obudzi :) po prostu się kula po łóżku i wolą deeeeu hehe wtedy daje mu mleko i kima znowu. Jak jest głodny to nie uważam żeby to było źle mu dać jak ma się czuć lepiej :) poza tym on potrafi 12 h przespać Olu wiec to jest bardzo długi czas bez jedzenia dla niemowlęcia. Na wieczor wypija 150 ml bo więcej nie mieści. Dziecko karmione piersią je na żądanie wiec trzeba bo nie wiadomo ile wypija.

atdctrd8ammce1aq.png

KulCia to tak jak moja , tak samo , o 6-7h juz je .
India - No tak powiedział pediatra , otrzywiscie mówimy tu o dziecku 3 miesięcznym i plus , a nie o 2 tydodniwym czy miesięcznym takim małym trzeba dac nocy mleko .
Dla mnie to logiczne co mowil lekarz .
Moja tez juz fałdy ma jak michelin :-D

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

dzien dobry.
takie male dzieci takie fajne pulchne sa heheh.
moj jak mial chyba 3 albo 3,5 miesiaca to sam sie przestawil ze w nocy nie jadl. po urodzeniu wstawal 2 razy a pozniej raz. teraz ma chyba leki nocne bo wsumie wszystko co opisane jest to sie zgadza. wczoraj w dzien go nie kladlam to przespal noc. raz sie przebudzil bo smoczka zgubil.
znowu jakis wirus u nas panuje gardlo mnie boli i mam katar. w przedszkolu to prawie wszystkiw dzieci przychodza chore. maly tez sie troszke smarka

No to Wam napisze, ze Radek przez 8 miesiecy wstawal w nocy na jedzenie ( tylko wtedy juz butle dostawal).
Zazdroszcze, ze dzieciaki Wam spia cala.noc, ale ja sie trzymam karmienia na zadanie. Odmawiac dziecku nie bede :-) z czasem sie to unormuje przeciez samo

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
aaa i mialam Wam napisac ze opadam z sil. najzwyklejsze czynnosci robie z trudem.
wczoraj przerzucilam ryby do malego akwa bo nje mam sily robic przy duzym. i tak mam malo ich. M dzis duze wyniesie i szafke chyba wyrzuci bo byle jaka jest. i no trzeba zrobic konkretny porzadek. i szykowac sie na przyjecie malej do domu;) po nowym roku zostawimy juz lozeczko i bedziemy czekac

Do góry