reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No właśnie ja też się jaram jak nie wiem :D jeszcze niech Ania H się odezwie z testem i jesteśmy kompletne mamule :D

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
To będziemy świętować podwójnie ale coś mi się wydaje, że będzie coś obok tego terminu. Mam fotkę ale muszę zeskanować więc dzisiaj jej nie wrzucę, bo kiepsko mi dzisiaj a jutro do pracy. A no bo nie pisałam pracuje 14dni w miesiącu po 12h, Muszę się kamuflować.... No właśnie jeszcze AniaH

Dobry wieczór

Bosz...Życiowa ale poszalałaś z prezentem, ciastek powinien Cię po stopach całować[emoji23]
Moja ma 14 tydz więc może i skok. Słuchaj, a jak się u Ciebie objawia ten zatkany kanalik? Boli Cię pierś? Wiesz nawał to mi nie grozi, a jeśli się trafi to będe szczęśliwa. Wiem, że to może głupip brzmi ale już wole mieć nawał niż nie mieć mleka w cale.

Wiki. Osz w modrę GRATULUJĘ!! Oj ściskam Was mocno całą trójkę. Chętnie zobaczę taką kruszynke. Przemordujesz się latem tylko 2 -3 miesiące, a nie tak jak my całe lato-_-

India, a jak Twoja laleczka z zasypianiem?? Poprawiło się coś?

Kulcia, a Igi co dzień się załatwia? Kurde kupa jak się patrzy:) ja bym była zadowolna.

Dora początki zawsze są trudne, ale zobaczysz że dla maluszka jeszcze bedziesz wyszywać.

Ania miałam podobną sytuacje w szpitalu:/ nie przyjemne uczucie.

KasiaMarysia tak boli mnie pierś i mam wyczuwalny guzek bolesny... i jak mały ssie to czuje jak ten guzek ciągnie... Ja jak co przystawiam to staram sie delikatnie masować to miejsce żeby to mleko splynelo Ale tak całkiem to 2-3 karmienia i dopiero jest ulga a czasami i tak się od razu robi gulka i od nowa muszę masować hehe a później pierś boli kilka dni jakby obita była...
A próbowałaś słodu jeczmiennego? Ten fematiker jest dobry ale mozna sproszowany slod kupić na allegro albo q sklepach ze zdrową żywnością i jest tańszy.. . Albo takiej konsystencji jak miód pomóc łatwiej bo rozpuścić... ja mam te saszetki i mi pomogły jak miałam jazdę po odstawieniu małego...

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kulcia hehe zrobił Cie suprisse:)

Życiowa, a w czym to rozpuszczałaś? Czytałam, że to w mleku się rozpuszcza, a ja mleka nie mogę. No chyba że sojowe sobie kupię. Piję za to laktosan fix czy jakoś tak- herbatka z Herbapolu i Karmi.

Do góry