reklama
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
To będziemy świętować podwójnie ale coś mi się wydaje, że będzie coś obok tego terminu. Mam fotkę ale muszę zeskanować więc dzisiaj jej nie wrzucę, bo kiepsko mi dzisiaj a jutro do pracy. A no bo nie pisałam pracuje 14dni w miesiącu po 12h, Muszę się kamuflować.... No właśnie jeszcze AniaH
Wiiktoriiaaa
A pisać będę, nigdzie się nie wybieram tym razem 
OlaMagda09
Wiki gratulacje [emoji7][emoji480][emoji480][emoji480]
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg

KasiaMarysia23
Dobry wieczór
Bosz...Życiowa ale poszalałaś z prezentem, ciastek powinien Cię po stopach całować[emoji23]
Moja ma 14 tydz więc może i skok. Słuchaj, a jak się u Ciebie objawia ten zatkany kanalik? Boli Cię pierś? Wiesz nawał to mi nie grozi, a jeśli się trafi to będe szczęśliwa. Wiem, że to może głupip brzmi ale już wole mieć nawał niż nie mieć mleka w cale.
Wiki. Osz w modrę GRATULUJĘ!! Oj ściskam Was mocno całą trójkę. Chętnie zobaczę taką kruszynke. Przemordujesz się latem tylko 2 -3 miesiące, a nie tak jak my całe lato-_-
India, a jak Twoja laleczka z zasypianiem?? Poprawiło się coś?
Kulcia, a Igi co dzień się załatwia? Kurde kupa jak się patrzy
ja bym była zadowolna.
Dora początki zawsze są trudne, ale zobaczysz że dla maluszka jeszcze bedziesz wyszywać.
Ania miałam podobną sytuacje w szpitalu:/ nie przyjemne uczucie.
Moja ma 14 tydz więc może i skok. Słuchaj, a jak się u Ciebie objawia ten zatkany kanalik? Boli Cię pierś? Wiesz nawał to mi nie grozi, a jeśli się trafi to będe szczęśliwa. Wiem, że to może głupip brzmi ale już wole mieć nawał niż nie mieć mleka w cale.
Wiki. Osz w modrę GRATULUJĘ!! Oj ściskam Was mocno całą trójkę. Chętnie zobaczę taką kruszynke. Przemordujesz się latem tylko 2 -3 miesiące, a nie tak jak my całe lato-_-
India, a jak Twoja laleczka z zasypianiem?? Poprawiło się coś?
Kulcia, a Igi co dzień się załatwia? Kurde kupa jak się patrzy
Dora początki zawsze są trudne, ale zobaczysz że dla maluszka jeszcze bedziesz wyszywać.
Ania miałam podobną sytuacje w szpitalu:/ nie przyjemne uczucie.
KasiaMarysia tak boli mnie pierś i mam wyczuwalny guzek bolesny... i jak mały ssie to czuje jak ten guzek ciągnie... Ja jak co przystawiam to staram sie delikatnie masować to miejsce żeby to mleko splynelo Ale tak całkiem to 2-3 karmienia i dopiero jest ulga a czasami i tak się od razu robi gulka i od nowa muszę masować hehe a później pierś boli kilka dni jakby obita była...
A próbowałaś słodu jeczmiennego? Ten fematiker jest dobry ale mozna sproszowany slod kupić na allegro albo q sklepach ze zdrową żywnością i jest tańszy.. . Albo takiej konsystencji jak miód pomóc łatwiej bo rozpuścić... ja mam te saszetki i mi pomogły jak miałam jazdę po odstawieniu małego...
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
A próbowałaś słodu jeczmiennego? Ten fematiker jest dobry ale mozna sproszowany slod kupić na allegro albo q sklepach ze zdrową żywnością i jest tańszy.. . Albo takiej konsystencji jak miód pomóc łatwiej bo rozpuścić... ja mam te saszetki i mi pomogły jak miałam jazdę po odstawieniu małego...
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
viola150
Wiki kochana GRATULACJE!!!! [emoji8]Nawet bardzo okwidzieliśmy dzisiaj nasze maleństwo i jego serduszko <3
![]()
Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11
reklama
KasiaMarysia23
Kulcia hehe zrobił Cie suprisse
Życiowa, a w czym to rozpuszczałaś? Czytałam, że to w mleku się rozpuszcza, a ja mleka nie mogę. No chyba że sojowe sobie kupię. Piję za to laktosan fix czy jakoś tak- herbatka z Herbapolu i Karmi.
[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]