reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
WIKI KONIECZNIE NAPISZ WIĘCEJ! !!! JESTEM OBRAŻONA KOMPLETNIE I DLATEGO PISZĘ Z CAPSLOCKIEM! !!!:)

atdctrd8ammce1aq.png

Następna!! Nadziejka też tak dowalila!

Ej w ogóle mój syn zdążył już się obudzić zrobić jazdę znowu ze nie chce butelki... wycyckac pierś pozygac się i znowu zasnąć xd odłożyłam bo do łóżeczka i zgasilam mu lampkę... jak będzie miał traumę to zwale wszystko na Ole bo to jej rada haha

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Nie pisałam póki sama nie zobaczyłam, nie mogłam uwierzyć. W październiku byłam u tej gin co już jej dawałam ostatnie szanse. Masakra totalna, zawsze ona robiła usg a tym razem dała mi skierowanie do takiego gostka, dopisała że pod kątem pcos. Poszłam, zrobił nic nie powiedział, więc zapytałam a on mi wyskoczył, że nie ma ale może być bo to nie wiadomo... Wiedziałam, że nic nie wiem, czasu tylko straciłam. A ona mnie już do specjalisty wysyłała. Pomyślałam, że miesiąc lub dwa będę brała Ovarin, dla niektórych to tylko suplement ale już na wiele babek zadziałał. 4 grudnia zrobiłam test, a dzis pierwsza wizyta.
Także ten proszę się Kulcia nie obrażać ;)
Życiowa, Nadziejka długo nie mówiła, ja jestem dopiero na początku. Nasz maluch ma już 5,2mm termin mam na 8.08. Do dzisiaj nie miałam większych objawów :p i póki co chudnę zamiast tyć, ale podobno nie ma się czym martwić.

O w morde to urodziny Igiego będziemy świętować i Twój poród jeśli w terminie wyskoczy. Aż się wzruszyłam beeee eee :) moje gratulacje. Uściski kochana. Masz fotkę? Mam nadzieje , że będziesz na bieżąco pisać.

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Do góry