reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Anka ja chce wyjść alez pokoju chociaż. .. koszulka nie dziala... próbowałam. .. raz mi sie udalo go ululac i odlozyc do łóżeczka to spał 1.5 godziny... ciężki przypadek mi sie trafil ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Próbuj ale wiesz , że to sie różnie kończy. Ale na bank jesteś wykończona. Oby dobrze reagował. :) daj znać co i jak!

atdctrd8ammce1aq.png

Widziałam :-/ moze jeszcze nie śpiący ? Aha :-( próboj zobaczysz ....
Co do gier to u mnie to samo moje 2 chłopaki grają ino buczy duży i mały , playstation , fifa i inne pierdoly .
A tak to kochamy wszyscy w 4 grać w monopoly , i w skrable :-) w niedziele popołudniu :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

Wiki kurde we wrześniu byłaś ostatnio!!! Jak to co słychać? Już viola urodziła! Dziewczyny kończą 2 trymestr niektóre pierwszy.. . Ok dzieje się ;)

Czemu tak zniknelas bez słowa? Co u ciebie?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

No widzisz zasnął , niech usnie twardo i go przenieś , i zrob ciemno w pokoju odrazu ...
Co i ciebie wiki ?
Anka jak sie czujesz bo nowego ?

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

A jak wróciliśmy we wrześniu z nad morza obiecałam mężowi, że odpocznę i nie będę się udzielać w tematach dzieci. No i tak było. Zmieniłam prace i w ogóle.
Kurde jak ten czas leci, GRATULACJE dla wszystkich mamusiek i ciężarnych, którym nie miałam okazji gratulować ;)

reklama
Hej wiki! Jak tam? Wszystko ok?

Ja dziś wykończona tyle się naskakalam z małym. Strasznie Lubie jak on się śmieje tosmy skakali i śpiewali ;D

atdctrd8ammce1aq.png

Do góry