reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Chyba nie można nie mieć wady przy astygmatyzmie. Nie wiem ,ja mam w każdym razie jedno oko -3.75 a drugie -2 .
Pije właśnie herbatę i jedziemy na świąteczne zakupy. Wybralam juz sobie prezent wiec zabieram Mikołaja do sklepu :) Będziemy tez patrzeć na wózki i lozeczka :) Pewnie cos dla Małej jeszcze dokupimy :)
Miłego dnia dziewczyny! :)

hej laseczki :)
ja standardowo pije kawe... znowu mam jakis zastój w jednej piersi cholera... ciagle ten sam kanalik nooo als mlody ściąga wiec moze i tym razem sie uda go pozbyć.
KasiaMarysia a mloda skoku nie ma? przy skoku dzieci bardzien sie domagają no i fakt laktacja sie normuje i nie robia sie juz takie twarde piersi. to normalne. raj mysle żebyś sobie laktatorem nue zaszkodziła i nawału nie ściągnęła na siebie.

wczoraj byli moi rodzice :) bylo bardzo fajnie, chyba bede zbierala na auto żeby moc częściej sie z nimi widzieć. ..

dzisiaj tez mam gości, ktorych nie zapraszalam ale oni zawsze maja wywalone na moje zdanie co powoduje u mnie agresje level hard... dziadkowie Marysi. .. na sama myśl sie wkurwiam... ech...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

a w ogóle moj nie wytrzymal i dam mi prezent juz i mam znowu co czytać. ...
a ja mu zrobilam dwa prezenty i yez juz mu dałam. .. ale zaznaczylam ze juz w życiu nie doatanie tak drogich rzeczy ode mnie bo ***** na dwiw gry wydalam 400zl o_O no chyba ze w totka wygramy[emoji14]
małemu chcemu kupic projektor jakiś. .. Marysi komódke pana robótki plus gre jakas planszowa :) musze zrobjc listę zakupów w ogóle. ..

No przy skoku 12 tygodnia dzieci magazynuja jedzenie i domagają się więcej.

Życiowa nie wpuścić ich ;)

Moja kumpela miała przetykany kanalik bo jej się przytykal.

atdctrd8ammce1aq.png

Mamakulka dlatego pilnuje żeby się odtykal[emoji14]jak go masuje delikatnie to leci ale bardzo słabo ale tak co jakis czas upuszczam bo maly śpi[emoji14]

He he uroki macierzyństwa ;)
Kupy, zastoje ... dobrze wiedzieć, na co się trzeba przygotować.
Kasia udanych zakupów wózkowo- łóżeczkowych.

Mój M ma dziś urodziny i mam dla niego tort niespodziankę. On nie lubi obchodzić urodzin ale co tam :) ja lubię robić prezenty:)

Wiecie jak mnie przywitali na obchodzie? "a pani znowu u nas? Tak nas pani lubi?"
Mam czekać na wyniki posiewu.

Kojarzące aktora Paweł Domagała? Nagrał bardzo fajna płytę, taka trochę akustyczna. Jak któras będzie miała czas to polecam poszukać na YT.

Ja leżę, słucham muzyki i jem ciastka.... W ogóle zostałam sama na sali

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zyciowa, jakie gry?

My z M. tez juz soboe podawaliamy gifty :-)
Dostal Batmana Arkham night i portfel, a ja bluze i jeszcze mi wisi porzadna mate do cwiczen, bo stara juz wymieka

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Do góry