reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dorcia - u mnie w tej ciazy poronionej było to samo , w 8 tc nie było juz akcji serca 2 dni po wizycie krwawiłam ( to była pierwsza wizyta , i zabieg w 9 tc był . I widzisz w następnej ciazy juz wszystko było ok , tyle ze ja nie miałam nigdy w żadnej ciazy żadnych krwawień czy plamien , dorcia zobaczysz ze bedzie dobrze ! ja to w tej juz wszystko robiłam gonilam i przeprowadzkę miałam :) takze nic sie nie martw !

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry
Ja właśnie siedzę przy śniadaniu i za niedługo będę jechać do lekarza. Normalnie mam stresa hehe będę pewnie musiała wszystko opowiedzieć że szczegółami. Mam tylko nadzieję że zrobi mi wszystkie badania (ginekologiczne, usg dopochwowo żeby sprawdzić szyjke no i usg dziecka)
Dziś wzięłam luteine pod język bo wstałam późno i żeby gin nie musiał w tym "grzebać" to pod język ale to jest ohydne. Wypiłem herbatę, umylam zęby i nadal to czuję. Może jak zjem to smak mi się zmieni

Mi też ginka kazała leżeć po szpitalu i później jak się okazało że mam tego małego krwiaka ale później jak było ok to powiedziała że mogę chodzić w ramach rozsądku ale w miarę możliwości leżeć. I na początku brzuch mnie pobolewal bo niestety ale mięśnie podbrzusza i brzucha i macicy nie były przyzwyczajone do "noszenia" ale po kilku dniach jak się już rozchodzilam to było ok.
A kiedy będzie wiadomo że to łożysko już jest bezpieczne?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

MalaMi co to ciasto balowe??

A może macie dziewczyny jakis fajny przepis na ciasto z malinami?? Bo mam zamrożone z dzialki i na święta bym je zuzyla.

Chciałam was nadrobić ale mloda nie daje.

Igi śliczny chlopczyk :-)

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Viola ja kiedyś robiłam sernik z takim modem malinowym na wierzchu bardzo dobry był.

Kupiłam sobie spodnie ciążowe i wszystko jest ok tylko ten pas ciążowy wkładam sobie w stanik.....

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Piękny brzusio Ania :-)
To ci dobrze ze koniec remontu u mnie daleko do końca :-/
Zaraz sie biorę do ogarnięcia chałupy , dzieci w szkole , Milena śpi , a faceci juz zabrali sie do roboty .

3i49df9hh1q9sbo3.png

hejka. troche ciezka noc dzis bo maly mial katar w nocy i plakal. ogolnie spac nie moglam bo M najadl soe czosnku i cebuli.... probowalam spac z kulka pod pachy bo ma zapach cytrusowy hahaha
ciaza to wyjatkowy stan. mam koniec 34 tygodnia a nadal biore luteine... on mi wypisuje zawsze wiecej.
ciasto balowe to tak:(napisze od spodu)
1.biszkopt (z 3 jaj wystarczy)
2. masa budyniowa
3. herbatniki
4. masa krowkowa z puszki
5. krakersy
6. bita smietana36% z fixem i cukrem pudrem. mozna na wiwrzch zetrzec czekolade. jest pyyyyszne

Smiechotka z rana " pije kawkę z mężem i przepytalam go o daty urodzin wszystkich i nie wie żadnej daty nikogo ani matki własnej nawet , moją zgadywał jaja jakieś i mowi wiem ! Znam datę andzeliki urodzin ( jedna z jego sióstr ) a ja tak ? A cóż tak tylko jej ? A on : bo jej data to było hasło do komputera jak byliśmy mali , hahahaha :-) " [emoji12][emoji38][emoji38][emoji38]

3i49df9hh1q9sbo3.png

reklama
Anka powodzenia na wizycie! :-) moj sernika nielubi niestety :-\

MalsMi zapisalam. A nie masz czegoś z malinami?? [emoji6]

U nas tez dziś kiepska noc, bo filip zwymiotowal raz co prawda ale pierwszy raz w zyciu i sam nie wiedział co się dzieje. O 5 przebieralam jego i cale lozko jemu i spal z nami bo juz nowej pościeli nie chcialo mi sie w nocy zakladac. Ale godzinka ze snu wyjeta, oprócz tego dwa karmienia Amelki.

U nas w tym roku wyjatkowo duza wigilia - z Amelka 22 osoby :-) u mojej mamy na dole wiec daleko nie mamy a później pojedziemy do szwagierki na kawę. Przyjdzie przebrany Gwiazdor- juz widze Filipa mine :-)

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Do góry