reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dora w którym tc poronilas? Przepraszam jeśli Ci to urazi.

Ja tez uważam, że książki to najlepszy prezent.

Dziś mi przyszła moja ulubiona bajka z dzieciństwa, zamówiłam dla Igiego w internetowym antykwariacie :D

Ja ciasta robie takie na oko. Tzn jakieś babki i sernik i raczej nic więcej.

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Ja to mam zamiar jutro może w piątek zrobić pierogi. Nie robię dużo bo ok 50 sztuk ale takie zawsze lepsze niż kupne.

Tak jak myślałam Toska nam dziś zapewniła wieczór :) ka się nastrajam do golenia w łazience a ona leży ze Z i oglądają bajki.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Anka Ty jutro masz lekarza nowego tak? Jakoś mi się dzisiejszy dzień zaciera i wydawało mi się ze miałaś mieć dzisiaj i czekałam na info...

Ja nie robie pierogów, kupuje robione przez laske od nas z miasta.

atdctrd8ammce1aq.png

Ja tez Ania nie jestes sama :-) mała padła śpi , moj przed tv a ja idę do kuchnie zrobic se pazury i maseczkę na włosy .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

Dora w którym tc poronilas? Przepraszam jeśli Ci to urazi.

Ja tez uważam, że książki to najlepszy prezent.

Dziś mi przyszła moja ulubiona bajka z dzieciństwa, zamówiłam dla Igiego w internetowym antykwariacie :D

Ja ciasta robie takie na oko. Tzn jakieś babki i sernik i raczej nic więcej.

atdctrd8ammce1aq.png

W 7 miałam krwawienie a zabieg w 9 tygodniu. Nie było tętna i zarodek przestał się rozwijać.

Anka to trzymam kciuki za nowego lekarza. A tego poleciła Ci ta twoja poprzednia lekarka?

Ja to dziś myślałam, że jest wtorek a tu środa :)

Dora ja zapisałam się do niego bo jest u mnie w przychodni. Jak mi nie podpasuje to mam taką ginke do której chodziłam jak z Tosia byłam w ciąży i do niej pójdę. Ale jutro muszę iść bo mam tylko zastrzyki na 2 dni

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry