reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kulcia a Igi na sniadanko mleczko tak??

IMG_20161207_083930.jpg

Pierwsze "poważne" zainteresowanie Amelki karuzela :-) dostalysmy w prezencie od moich koleżanek z pracy.

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Załączniki

• IMG_20161207_083930.jpg
    IMG_20161207_083930.jpg
    72,5 KB · Wyświetleń: 223
reklama
Cześć dziewczynki :-)
KulCia - ale fajnie ze Igi juz je i mu smakuje , nie mogę sie doczekać kiedy Milena bedzie jesc bo tak mleko i mleko to noc dobrego mm.
Dora - cieszę sie bardzo ze wszystko ok ! Odpoczywaj :-)
Violka - nie martw sie katarkiem moja tez ma troche , to zimno tez i przeciąg zawsze jakis ...
Anka32- jak sie czujesz ?
Nadziejka - jak malutki ?

Ja nie pisze od 2 dni bo gonimy po sklepach budowlanch salon będziemy robić , jeszcE mama z siostra do mnie przyjechały na 5 dni bo w święta sie nie spodkamy bo obie pracują 24 i 26 a daleko mieszkają odemnie ...
U nas zimno strasznie sie zrobiło . [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9heg1j6ks9.png

Ola w Polsce czy we Francji mieszkaja?
u mnie dzis trochw chmur troche slonca. zaraz jade do rossmanna po jakis krem na rozstepy. ten bio oil fajny tylko ze ja nie cierpie oliwek.

To Ada rośnie panienka ładnie Jutro miesiąc skończy :)

OlaMagda to do Świąt chcecie salon zrobić. Fajnie ze twój mąż taka złota rączka i sam tyle potrafi zrobić.

A i mogę trochę zacząć chodzić powoli po domu

Hej.
Ja się dziś wzięłam za sprzątanie bo wg mojego Z sprzątamy tylko w weekendy i to on sprząta i tak jak Dora mówisz oni mają inne standardy :) chociaż na odkurzanie nie mogę narzekać bo nawet za łóżkami i fotelami odkurzy :)

Ola ja czuję się dobrze. Nie mogę narzekać.

Wczoraj Tosia do mnie mówi tak: mamo no powiedz mi prawdę że masz dzidziusia w brzuchu. Więc ja do niej skąd taki pomysł? Czy ktoś jej powiedział? A ona ze mam duży brzuch a taki brzuch się ma jak się ma dzidziusia w brzuchu :D
Więc musi być ogromny hahaha

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez się już nie mogę doczekać jak będę małemu podawać owocki i warzywka; p

Olcia dobrze to małe diablisko się ma ;) hehe dostane garba przez niego ale co tam ;p

Ania Tosia jest bardzo spostrzegawcza hehe nie oszukasz jej [emoji14]

Idę dzisiaj do fryzjera zapytać się ile będzie mnie kosztowało moje ścinanie i malowanie ale pewnie sporo bo mam jeszcze czarne włosy od polowy głowy w dół [emoji14] poza tym boje się ze mi nie zrobi tak jak chce i kasę wydam i będę zła i będę jeczec w domu ;p mój mówi ze mi najładniej w czarnych ale już mam dość tyle lat malowania na czarno ;p

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

witam sie i ja... i nie wiem co wam napisać hehe
mały dwa dni robił spienione kupy... nie wiem po czym... dalej ma napady płaczu i jęczenia... jutro będę probowala złapać mu mocz do badania bo chcę sprawdzić czy jest ok bo mam pewne podejrzenia że może go coś boleć przy siusianiu... generalnie jak nie wrzeszczy to słodziak jest ha ha
czyli przez 1/3 dnia jakoś[emoji14]a właśnie mialam pytać. .. bo mam głupie rozkminy... zjadlam snikersa (orzeszki ziemne) i płakał. .. a jak zladlam dwa knopresy (9% w składzie orzechów laskowych) to bylo ok. czy mozliwe ze negatywnie zareagował na ziemne a na laskowe ok?

1481104945088.jpg
1481104954618.jpg

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1481104945088.jpg
    1481104945088.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 179
  • 1481104954618.jpg
    1481104954618.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 183
O 6 jak się pierwszy raz budzi je mleko bo jest śpiący jeszcze a potem o 9 kleik ryżowy mu daje odkąd dietę rozszerzam.

Viola ale masz krolewne ;)

Dora to korzystaj ;D spacer do kuchni to jest to ;) fajnie, już coraz dalej.

Ciekawe co u Ani.h i Wiki :) halo laski!

Anka mój mąż czasem ma zaskok na odkurzanie za meblami. Ale tak to sprzątam ja bo mnie cholera bierze jak on to robi.

Ja miałam płaski po prostu i juz jest ok ale dalej mam linie na brzuchu. W ogóle mój brzuch to katastrofa teraz.

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Ja Nadziejko mialam tylko troszke wystajacy i nie caly, wiec nie pomoge. Za to moja corka ma dziwny pepek, bo ma supelek, a pod nim jak sie supelek odgarnie.to.jest dziurka, taki.2w1, musze to pediatrze pokazac jak nie zapomne.

Ja tez sie balam.isc do fryzjera i zostawic tam tyle kasy noe bedac pewna efektu. Wszyscy mi mowia, ze lepiej mi w tym blondzie, ale.ja sama nie wiem... Zaczynam zapuszczac i dopiero ocenie czy chce zostac przy blondzie. No.i mam odrosty a szkoda mi kasy, zeby isc do fryzjera. Czy farba marketowa zrobi z moich ciemnoblond wlosow - jasne?? Czy nie chwyci? Kto wie?

Nadziejka - jaki chcesz kolor?

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Do góry