reklama
Anka_32
Fanka BB :)
A w którym kierunku od Poznania? Bo ja mam teściów w kierunki PiłyNuśkaaa
Mieszkam jakieś 30 km od Poznania. O tej "świecy" to kiedyś już słyszałam :-) ostatnie miesiące to co 2 dni było przytulnie. Ale teraz wezmę pod uwagę Twoje słowa:-) w dni płodne codziennie :-) resztę co 2 dni.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
dora032
Nuśka udanych zakupów samochodowych
Kurcze, ale mnie mąż denerwuje. Nigdy się nie kłóciliśmy, a teraz co przyjedzie to spięciem i to o byle co. To jednak hormony. Kompletnie nie mam cierpliwości i jakoś nie chce mi się mu ustępować, złośliwa się zrobiłam.
Zawsze ja wszystko ogarniałam a teraz on musi praktycznie wszystko robić. Wg mnie robi nie tak jak bym chciała. Ja bym lepiej zrobiła. Mam wrażenie, że on krzyczy cały czas no może nie krzyczy, ale z takim fochem mówi. Czepiam się
Podobno w drugim trymestrze kobieta się wycisza oby...
Kurcze, ale mnie mąż denerwuje. Nigdy się nie kłóciliśmy, a teraz co przyjedzie to spięciem i to o byle co. To jednak hormony. Kompletnie nie mam cierpliwości i jakoś nie chce mi się mu ustępować, złośliwa się zrobiłam.
Zawsze ja wszystko ogarniałam a teraz on musi praktycznie wszystko robić. Wg mnie robi nie tak jak bym chciała. Ja bym lepiej zrobiła. Mam wrażenie, że on krzyczy cały czas no może nie krzyczy, ale z takim fochem mówi. Czepiam się
Podobno w drugim trymestrze kobieta się wycisza oby...
dora032
Dora u mnie trochę inna sprawa jest. Niedawno wykryto endometrioze. Można powiedzieć że to 2 cykl starań.U mojego partnera z nasieniem wszystko ok :-)
To plemniki pośmigają gdzie trzeba bez przeszkód
OlaMagda09
Ja gadałam dziś z mama i opowiadała mi ze córka jej sąsiadki starała sie 15 lat o dziecko widzieli 100 lekarzy pierdoly leki itd.. az jeden jej powiedział wie pani ze ma pani tyło zgniecie macicy a ona No tak wiem a wie pani ze przy tyko zgięciu macicy można tylko od tylu , a ona co ? A on proszę spróbować pozycji od tylu tylko tak moze pani zajść i zaszła w pierwszym cyklu .
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
reklama