reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kupilabym, ale Ada ma i jeszcze na troche jej starczy.
Bardzo ladny ten kombinezon!

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
Może się skusisz 10 zl i koszt wysyłki.

Nosidło to jak już starsza będzie? Kurde podoba mi się to co Kulka ma. Może ojciec by nie zaglądał tyle do mnie.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

reklama
O Anka, to nir wiedzialam :-) a bulion taki prawdziwy czy z kostki robilas?

Marysia :-) nie podpuszczaj kochana, nie ma sensu, bo bym musiala wkladac albo swoj albo Twoj, co innego gdyby po wyrosnieciu byl na Ade dobry.
Wystaw moze na olx, moze pojdzir za wiecej nawet niz 10 zl

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Nosidlo to jak dziecko bardziej stabilne jest. Chusta fajna bo od urodzenia można nosić ale jednak jest trochę jaj żeby to zawiązać. Np do sklepu jak się jedzie to lipa z racji tego że na parkingu słabo bo to długie i się ciora po glebie.

Nowe dziewczyny trzymam kciuki i przesyłam uściski!

dqpr3e5eajl6ksyw.png

Zależy od nosidła , moje jest od urodzenia bo Ma 3 pozycje , a zakłada sie latwo jak plecak przodem i wkładasz dziecko .
Ja szukałam długo nosidła , i chciałam najlepiej notowane na stronach inernetowych , bo przy synu kupiłam pierwsze lepsze i nosiłam go dwa razy :-/
Tym razem kupiłam inne BABYBJORN Classic .

Ja tez trzymam kciuki za nowe ciaze [emoji1][emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9heg1j6ks9.png

reklama
Do góry