reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Dzien dobry
Mala Mi ooj zycze wiecej takich nocek masz jeszcze troszke czasu by się wyspac.
India a duzo gosci bedzie mial Radzio??
Mififi mysle ze jak miałaś usg i wyszło ok to jest ok
Moja kumpela ma tyłozgięcie i właśnie lekarz powiedział ,że przez to cieżko bedzie jej zajść w ciąże.
Kurde ale miałam sen. Śniło mi sie że mialam pozytywny test ciążowy[emoji33]fakt ze z przebarwieniami ale druga krecha była jak byk! Dobrze ze musialam wstać.
[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]
Mala Mi ooj zycze wiecej takich nocek masz jeszcze troszke czasu by się wyspac.
India a duzo gosci bedzie mial Radzio??
Mififi mysle ze jak miałaś usg i wyszło ok to jest ok
Moja kumpela ma tyłozgięcie i właśnie lekarz powiedział ,że przez to cieżko bedzie jej zajść w ciąże.
Kurde ale miałam sen. Śniło mi sie że mialam pozytywny test ciążowy[emoji33]fakt ze z przebarwieniami ale druga krecha była jak byk! Dobrze ze musialam wstać.
KasiaMarysia23
Hahahaha mi to zostało do dziś[emoji12]Nuśka udanych zakupów samochodowych
Kurcze, ale mnie mąż denerwuje. Nigdy się nie kłóciliśmy, a teraz co przyjedzie to spięciem i to o byle co. To jednak hormony. Kompletnie nie mam cierpliwości i jakoś nie chce mi się mu ustępować, złośliwa się zrobiłam.
Zawsze ja wszystko ogarniałam a teraz on musi praktycznie wszystko robić. Wg mnie robi nie tak jak bym chciała. Ja bym lepiej zrobiła. Mam wrażenie, że on krzyczy cały czas no może nie krzyczy, ale z takim fochem mówi. Czepiam się
Podobno w drugim trymestrze kobieta się wycisza oby...
Też slysze ze jestem niemiła albo e najgorszym przypadku chamska. Ale to już jak przegne. Czasem mam wrazenie ze nie umiem milosci dzieli na dwa. Ale ja staram sie byc mila, tylko chyba nie zawsze mi wychodzi...
KasiaMarysia23
Nuśkaaa coraz bliżej obyście trafili na dobre autko! Tyle teraz oszustów że szok. Sprawdźcie dokładnie czy rdzy nie ma, w bagażniku koło podnieście i na drzwiach spojrzcie. Aaa i amortyzatory najlpiej otworzyc drzwi i stanać na obramówce wejscia i pokicać. To lepiej niech maz zrobi. Trzymam kciuki![emoji110][emoji110]Hejka Laski
Babydream gratuluję!
Leeleeth trzymam kciuki za II na teście i podziwiam za tak dużą rodzinkę
mfifi cześć nowa koleżanko, trzymam mocno kciuki w niedzielę najprawdopodobniej będę w poznaniu hehe ;p jeśli chodzi o rade na staranki to oczywiście luz (tak, wiem łatwo się mówi ;p) i np na swoim przykładzie przytulanki z mężem co 2 dni cały cykl a w dni płodne codziennie i się udało (z lekką pomocą farmakologiczną bo chyba tak się mówi na leki ;p)
Kulcia kwitniesz w roli mamusi i Igi dorodny już taki
KasiaMarysia ja mam chyba ze 4 kombinezony na początek i ze 2 większe, z czego tylko jeden kupiłam i też zapewne nawet połowy nie ubiorę Małemu ;p
Zamilkłam ostatnio ale jakiś mega kryzys miałam, brak chęci na cokolwiek i sensu w niczym nie widziałam, ale już jest lepiej, wracają mi chęci do życia i do działania.
Jutro jadę do chrześnicy w odwiedzimy i z prezentem już, bo bliżej świąt raczej nigdzie się nie wybiorę, a w niedzielę planujemy jechać auto kupić, mamy 3 upatrzone i tak się zastanawiam, że już powinnam przystopować z tymi wyjazdami hehe ;p
Aaaaaa i już mamy 30 tc ;D jestem coraz bardziej przerażona ;/
Miłego wieczorku, ściskam was :*
viola150
Hej :-)
Mififi swieca jak najbardziej :-) u mnie byla w obu cyklach w ktorych sie udalo [emoji6] ja mieszkam 60km od Poznania w stronę Gniezna a nawet za :-)
Nuska super ze kupujecie auto. A jakie marki macie na oku??
My juz dawno na nogach, Filip poszedl na doll w odwiedziny do babci, maz spi po nocce a mala lezy w łóżeczku ale cos juz za dlugo i jej sie nie podoba :-) u nas ladne slonce tylko chlodno. Za godzinke pojdziemy na spacer i.do miasta przy okazji.
Kurcze cos mnie od porodu boli w prawej czesci dolu brzucha ale wyzej od jajnika, siostra mnie nastraszyla czy to nie wyrostek ale mnie.nie boli non stop tylko czasem mocniej zakluje, czasem dluzej poboli. Nie wiecie czasem czy wyrostek moze tak pobolewac czy jak zaczyna bolec to od razu na maxa??
India a jak Twoj pecherz?? Antybiotyk musialas wziac??
Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11
Mififi swieca jak najbardziej :-) u mnie byla w obu cyklach w ktorych sie udalo [emoji6] ja mieszkam 60km od Poznania w stronę Gniezna a nawet za :-)
Nuska super ze kupujecie auto. A jakie marki macie na oku??
My juz dawno na nogach, Filip poszedl na doll w odwiedziny do babci, maz spi po nocce a mala lezy w łóżeczku ale cos juz za dlugo i jej sie nie podoba :-) u nas ladne slonce tylko chlodno. Za godzinke pojdziemy na spacer i.do miasta przy okazji.
Kurcze cos mnie od porodu boli w prawej czesci dolu brzucha ale wyzej od jajnika, siostra mnie nastraszyla czy to nie wyrostek ale mnie.nie boli non stop tylko czasem mocniej zakluje, czasem dluzej poboli. Nie wiecie czasem czy wyrostek moze tak pobolewac czy jak zaczyna bolec to od razu na maxa??
India a jak Twoj pecherz?? Antybiotyk musialas wziac??
Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11
Nadziejka96
Witam nowe laseczki i życzę powodzenia i szczęśliwego rozwiazania;*
A tu Fifi pozdrawia cioteczki;*
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
A tu Fifi pozdrawia cioteczki;*
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
reklama