Ciezarowaczki nasze uważajcie na siebie i witaminy bierzcie ...[emoji4][emoji4][emoji4]
KulCia ja tez cała ciaze w ruchu i wyprowadzka w 8 miesiacu i po 40 st upałów [emoji2][emoji38]
Napisane na iPhone 6 w aplikacji
Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
Ja wlasnie kończę przeprowadzkę, koniec 7 miesiąca i zima, ale już po weekendzie będziemy na swoim, potem jeszcze tylko remont, może do lutego zdążymy [emoji32][emoji3]
To zależy od dziecka tak naprawdę. Mój brat pierwszy raz pomidora spróbował jak miał 12 lat bo nie chciał dziad. Taki nieadekwatne z niego był, że jak mama go wolała na kolacje to jej potrafił odpowiedziec:"znowu? Wczoraj jadłem
Napisane na SM-N910C w aplikacji
Forum BabyBoom
Mój młodszy ma podobnie, ma dni że powie dopiero jadłem i nic nie tknie, a są dni że wcina jak szalony. A tak wogole Kulcia, śliczny Igi [emoji4]
Dziewczyny mam dylemat, M naciska aby od nowego roku wypisać młodszego z przedszkola, raz ze obowiązek przedszkolny ma dopiero za 1.5 roku, dwa że mała urodzi się w lutym-sezon chorób, a trzy że ja i tak najbliższe długie miesiące będę w domu, a i jeszcze jak urodze to ciężko będzie go rano do przedszkola prowadzić bo M na 6 do roboty, a my już sami będziemy mieszkać... Nie wiem co robić, z jednej strony zżyl się z grupą , ma kolegów, a z drugiej mam co jakiś czas problem z jedną przedszkolaka, bo raz zwróciłam jej uwagę, że Młodemu krew z nosa leciała a ona nawet nie zauważyła co się stało... Wiem, że może nie mam świętych dzieci, ale od tego czasu ona notorycznie skarży na małego, jaki to niedobry, jakie z nim problemy, inne panie mówią że jest jak każdy inny. Wczoraj aż się poryczałam jak znów przy odbiorze musiałam jej słuchać, aż M się wsciekl jak wrócił z pracy bo widział, że ryczałam... Wiem, hormony, ale sama nie wiem co robić....