reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ania - ale jak to Tosia nie śpi ? Kiedy robi siesty i o której chodzi spac ??

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9heg1j6ks9.png

reklama
Trzeba sprawdzić co i jak. Jak Ola karmi mm to to jak dla mnie jedyne wyjście zagescic.

Anka ale masz się z tą Pyza :D

Juz mam suwaczki. :)

dqpr3e5eajl6ksyw.png
Tzn Pyza to wstała o 8 i po 21 już zasnela. Bawilysmy się dziś w przeróżne zabawy i puzzle i planszowki. A ja przy niej posprzątać, ugotowaniu i nawet polezalam z 20 minut także nie jest źle tylko że ona tak duzo mówi i ciągle i ciągle, że człowiek to tym gadanie już jest zmęczony [emoji4] [emoji6] [emoji12]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie ciekawe ile beda działać te baterie ...
U mnie juz wszyscy spia , idę tez ja .. [emoji8][emoji8][emoji8][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji99][emoji99][emoji99][emoji932][emoji932]

3i49df9heg1j6ks9.png

Ale sie rozpisalyscie :-)

Pokaze zdjęcia. To beda zdjęcia tylko Amelki bo wspolne nastepnym razem bo Filip jutro do przedszkola i nie bylo.jak zgrac.

Ola moja tez ulewa, nie po.kazdym karmieniu ale kilka razy dziennie sie zdarza. Polozna mi mowila ze do dwoch łyżek po karmieniu to może byc. I u nas to nie zalezne od ilości mleka bo czy wypije 60 czy 90ml to sie zdarzy.

A ja znów rozszerzac diete chyba zacznę trochę później bo z Filipem sie doczekać nie mogłam az skonczy 4m-ce a mu bardzo kiepsko szlo jedzenie az do 8 miesiąca. I potem przeczytałam ze może nie byl jeszcze gotowy na rozszerzenie. Dlatego teraz na spokojnie, glownym posiłkiem będzie mleko a reszta powoli.

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Ola fajna huśtawka. My kurcze mamy bujaczek ale moja jeszcze za mala troszke bo glowka jej ucieka.

Kulcia!! Igi przeslodki, super zdjecia. Ale mnie i mojego B intryguje ja wy mu glowe myjecie jak on juz taki duzy i wystaje po za [emoji12]

Moj jeszcze jakis film oglada, ja leze. Mala już coś się kreci, zaraz pewnie wstanie.

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Viola ja go kąpie normalnie w wanience ale to był akurat taki raz bo wróciliśmy od znajomych i był już spać i głodny to go pod bieżącą wodą umylam po prostu :D

dqpr3e5eajl6ksyw.png

Igi, cudowny :-)
Viola, konicznie pochwal sie :-)

Ola, super hustawka :-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Ciezarowaczki nasze uważajcie na siebie i witaminy bierzcie ...[emoji4][emoji4][emoji4]

KulCia ja tez cała ciaze w ruchu i wyprowadzka w 8 miesiacu i po 40 st upałów [emoji2][emoji38]

3i49df9heg1j6ks9.png
Ja wlasnie kończę przeprowadzkę, koniec 7 miesiąca i zima, ale już po weekendzie będziemy na swoim, potem jeszcze tylko remont, może do lutego zdążymy [emoji32][emoji3]

To zależy od dziecka tak naprawdę. Mój brat pierwszy raz pomidora spróbował jak miał 12 lat bo nie chciał dziad. Taki nieadekwatne z niego był, że jak mama go wolała na kolacje to jej potrafił odpowiedziec:"znowu? Wczoraj jadłem

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mój młodszy ma podobnie, ma dni że powie dopiero jadłem i nic nie tknie, a są dni że wcina jak szalony. A tak wogole Kulcia, śliczny Igi [emoji4]
Dziewczyny mam dylemat, M naciska aby od nowego roku wypisać młodszego z przedszkola, raz ze obowiązek przedszkolny ma dopiero za 1.5 roku, dwa że mała urodzi się w lutym-sezon chorób, a trzy że ja i tak najbliższe długie miesiące będę w domu, a i jeszcze jak urodze to ciężko będzie go rano do przedszkola prowadzić bo M na 6 do roboty, a my już sami będziemy mieszkać... Nie wiem co robić, z jednej strony zżyl się z grupą , ma kolegów, a z drugiej mam co jakiś czas problem z jedną przedszkolaka, bo raz zwróciłam jej uwagę, że Młodemu krew z nosa leciała a ona nawet nie zauważyła co się stało... Wiem, że może nie mam świętych dzieci, ale od tego czasu ona notorycznie skarży na małego, jaki to niedobry, jakie z nim problemy, inne panie mówią że jest jak każdy inny. Wczoraj aż się poryczałam jak znów przy odbiorze musiałam jej słuchać, aż M się wsciekl jak wrócił z pracy bo widział, że ryczałam... Wiem, hormony, ale sama nie wiem co robić....

5djy3e3kpgua6zwe.png

Do góry