reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dziewczyny wiedziałyście

Witamin mama plus kwasu foliowego jest taka sama dawka jak samodzielnego kwasu wiec nie trzeba dwóch tabletek łykać ;)
Masz na mysli to?
DSC_0706.jpeg

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Załączniki

• DSC_0706.jpeg
    DSC_0706.jpeg
    36,5 KB · Wyświetleń: 332
reklama
Ja chyba od 7 tygodnia biorę doppelherz mama a od miesiąca doppelherz mama premium bo ma więcej dha.

Jejku jak ja już bym chciała go poczuć. Mam wrażenie że czuję jak się przewala w środku ale to chyba nie to. Tosie poczułam w połowie 19 tygodnia a dziś zaczynam 17 i mam nadzieję że zaraz mnie kopnie :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj właśnie myślałam o ruchach. Kiedy zaczyna się czuć. Ja mam, że tak powiem aktywne jelita i zastanawiam się jak to odróżnić. Ze dwa dni temu czułam takie łaskotanie ale to przecież za wcześnie jeszcze.

Ja podaje witaminę D. Kapsułka na dzień.

Babydream moje gratulacje :) bardzo się ciesze ze kolejna ciężaroweczka z nami jest :****** dbaj o siebie . Wysyłam wirtualne całuski i uściski.

Ja w niedziele zaczynam maluchowi rozszerzac dietę juz. Ale leci co? Zaczynam od dyni :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ja podaje witaminę D. Kapsułka na dzień.

Babydream moje gratulacje :) bardzo się ciesze ze kolejna ciężaroweczka z nami jest :****** dbaj o siebie . Wysyłam wirtualne całuski i uściski.

Ja w niedziele zaczynam maluchowi rozszerzac dietę juz. Ale leci co? Zaczynam od dyni :D

Jejku ja nie lubie dyni:( ahh dopiero rodziłaś, ale zleciało.

Viola ja też czekam na fotki!! Pięknie wyglądałaś na ciążowych zdjeciach, teraz efekt będzie równie zniewalający:)

Ja chyba od 7 tygodnia biorę doppelherz mama a od miesiąca doppelherz mama premium bo ma więcej dha.

Jejku jak ja już bym chciała go poczuć. Mam wrażenie że czuję jak się przewala w środku ale to chyba nie to. Tosie poczułam w połowie 19 tygodnia a dziś zaczynam 17 i mam nadzieję że zaraz mnie kopnie :)

Aniu podobno kolejne ciąże szybciej czuć ruchy:)

Ja jak byłam na początku ciąży to i przemeblowanie robiłam sama xD

Kasiu dynia najbezpieczniej bo nie uczula i jest delikatna. Potem druga marchewka potem boku i następny tydzień juz łączone i owoce - jabłko itp

Ja karmilam piersia i niby powinnam rozszerzyć diete dopiero po 6 miesiącu ale już w 4 dostała jabłko :) i kleik ryżowy na takim lekkim wywarze z warzyw i wciagala że hej :)

reklama
Ja jak byłam na początku ciąży to i przemeblowanie robiłam sama xD

Kasiu dynia najbezpieczniej bo nie uczula i jest delikatna. Potem druga marchewka potem boku i następny tydzień juz łączone i owoce - jabłko itp

Ja pamiętam wprowadzalam jedna rzecz w tygodniu i obserwowałam. Raz owoc i raz warzywo.
Miałam taka ściąganie kiedy co się wprowadza i trzymalam się tego

Do góry