reklama
I ja sie przyłącze do gratulacji, wspaniałe wieściDziękuję Dora
to normalne że boli mnie macica kiedy wstaje lub podnosze coś ciężkiego?
Teraz pewnie będę wszystkich zameczac milionami pytan
Ciągniecie i lekkie pobolewanie może byc normalne, ale wszelkie bóle i skurcze są podejrzane, tak mnie nauczyło doświadczenie. Ja mam zasadę, że jeśli coś mnie niepokoi to biegiem lecę do lekarza
Staraj sie nie dźwigać, nie szarpać i nie przemęczać
Wiem łatwo powiedzieć...
viola150
Fanka BB :)
Witam wieczorkiem. Dzis w końcu maz w domu wieczorem wiec pomogl w ogarnieciu dwójki, ale od jutra zaczyna nocki. Chociaż w nocy i tak ja wstaje do malej wiec mi to wsio ryba :-)
Mala zasypia w łóżeczku a B lezy z Filipem w pokoju.
Caly dzień pada [emoji52] mam nadzieję że jutro bedzie lepiej.
Aaa a jutro jade na sesje z małą do tej koleżanki co mi robila zdjecia ciazowe. Ciekawe jak Amelcia to zniesie :-)
Babydream jesli tylko masz jakieś pytania to pytaj!! W końcu po to jestesmy. Super ze kolejna ciężarówka wsrod nas :-)
Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11
Aaa a jutro jade na sesje z małą do tej koleżanki co mi robila zdjecia ciazowe. Ciekawe jak Amelcia to zniesie :-)
Babydream jesli tylko masz jakieś pytania to pytaj!! W końcu po to jestesmy. Super ze kolejna ciężarówka wsrod nas :-)
ur. 8.11
KasiaMarysia23
Babydream moze kup zestaw wit z kwasem?
Dzwoneczek, daje wit. D teraz z dha kupilam i daje wit.k
[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]
Babydream moze kup zestaw wit z kwasem?
Witamin mama plus kwasu foliowego jest taka sama dawka jak samodzielnego kwasu wiec nie trzeba dwóch tabletek łykać
Ostatnia edycja:
Anka_32
Ja chyba od 7 tygodnia biorę doppelherz mama a od miesiąca doppelherz mama premium bo ma więcej dha.
Jejku jak ja już bym chciała go poczuć. Mam wrażenie że czuję jak się przewala w środku ale to chyba nie to. Tosie poczułam w połowie 19 tygodnia a dziś zaczynam 17 i mam nadzieję że zaraz mnie kopnie
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Jejku jak ja już bym chciała go poczuć. Mam wrażenie że czuję jak się przewala w środku ale to chyba nie to. Tosie poczułam w połowie 19 tygodnia a dziś zaczynam 17 i mam nadzieję że zaraz mnie kopnie
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
dora032
Witam wieczorkiem. Dzis w końcu maz w domu wieczorem wiec pomogl w ogarnieciu dwójki, ale od jutra zaczyna nocki. Chociaż w nocy i tak ja wstaje do malej wiec mi to wsio ryba :-)
Czekam na efekty sesji Bardzo mi się takie fotki podobają.
ur. 8.11
reklama