reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Cicho bo pewnie śpią wszystkie [emoji1][emoji1][emoji1]
Ania- a co to takiego ? Jakie to badanie ?

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9heg1j6ks9.png

reklama
Ja robilam raz tylko.

Zyciowa, no to trzymamy kciuki, zeby nie wdaly sie z tym w mame

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Anka ja czystosci nie mialam no chyba ze to chodzi o to badanie w 36 tc.

Nadziejka pisałaś o tym kochana.
Ale dobrze że slyszy, bo wiesz jak to z dziecmi. Pozniej bedziesz wolała Filipppp, a on uda że nie slyszy. Dzieci takie sa wołasz pieć razy, a one swoje.

Ola my mialysmy 2 wizyty. Pierwsza badanie reczne w 4 tyg od urodzenia. Badanie usg miesiac pozniej, tylko mi sie daty pomylily i bylam tydzien po badaniu recznym. Wszystko ok. A 2 wizyty ,bo u mnie w innym miejscu jest pracownia usg. Do poludnia robi reczne badania do srody a od czwatku popoludniu robi usg.

India ja mam ten do odkurzacza ale nie testowalam jeszcze.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Ale mialam noc... Wygladam jak zombie, czuje sie jak zombie... Jedno spanie 3 godziny, a pozniej juz co godzine pobudki... Masakra! Glowa mi peka ze zmeczenia, a jeszcze Radka do szkoly ogarnac musze.

Tak w ogole dzien dobry :-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Hej , melduje się.

Mój dziec właśnie wsuwa śniadanie, ja trochę nietomna jeszcze i pewnie dospie. India współczuję. Ja sobie nie wyobrażam wstawać w nocy tyle razy. Cóż , takie uroki. Ale jeszcze trochę i będzie lepiej. Pociesz się faktem jaka piękna jest Adula [emoji4]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Cicho bo pewnie śpią wszystkie [emoji1][emoji1][emoji1]
Ania- a co to takiego ? Jakie to badanie ?

3i49df9heg1j6ks9.png
Biorą wymaz z pochwy i sprawdzają czy nie ma jakiś bakterii lub grzybów.

Ja z Tosia miałam to dwa razy na początku i właśnie chyba jakoś w 36 tygodniu. U mnie teraz będzie problem bo chwilowo jestem bez lekarza i będę musiała na szpital jechać żeby to zrobić a później jechać po wyniki.

Dzień dobry tak w ogóle.
Ja wstałam zaaplikowac sobie luteine i nie mogę zasnąć

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z Tosia miałam to dwa razy na początku i właśnie chyba jakoś w 36 tygodniu. U mnie teraz będzie problem bo chwilowo jestem bez lekarza i będę musiała na szpital jechać żeby to zrobić a później jechać po wyniki.

Dzień dobry tak w ogóle.

Aha To cytologie tak ? To miałam , Pewnie u mnie sie to inaczej nazywa ale pewnie miałam robione raz .
Dziendobry laseczki :-)
Ja tez jak zombie ! Wczoraj sie z moim pokłóciłam , mała nie dała rady usnąć usnęła o 23h 30 pózniej spac nie mogłam w jednym pokoju rolety nie byly zamknięte trzaskalo wiatr w nocy jak w Kalifornii i zas ulewa , łeb mi pękał bo mam migreny na zmiany pogody wiec wstawałam po tabletkę znow o 3h , mała spała o 6h sie obudziła na mleko i śpi , zaraz małego ogarniam do szkoły , małą do fotelika i fo auta by go zawieść padam :-(

3i49df9heg1j6ks9.png

Dzień dobry tak w ogóle.

Ola to nie cytologia. Może u Ciebie nie ma takiego badania

reklama
Teraz sobie przypomniałam miałam takie cos poszedł wymaz do labolatorium , tak to było przed porodem tydzień! Tylko raz to miałam robione

3i49df9heg1j6ks9.png

Do góry