reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
My jedne szczepienia jyz za nami w tamtym tygodniu a drugie w styczniu na 4 miesiace ..

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9heg1j6ks9.png

MałaMi ja zamawialam zaraz link Ci wyślę. Łóżeczko super i pościel i kolderka z poduszeczka i ochraniacz tez także mogę śmiało polecic.
A nasz Filip ma na drugie Stanisław po moim tacie bo niestety nie zdążył go poznać.

Ania super ze wszystko dobrze jest;*

Życiowa mój też ma katarek trochę ale nie taki jak Ty opisujesz tylko taki normalny a z rana tez ma dużo wydzieliny nawet. I poczekam tez do końca tyg jak nie przejdzie to pojedziemy do lekarza.

Byliśmy dzisiaj u laryngologa z małym na kontrolę ale dał nam skierowanie do audiologa dopiero na 28 grudnia ale to nic ;) także pojechaliśmy na darmo;p

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale leci mu z noska wydzielina? A czemu do audiologa??

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Nie leci ale widzę ze czasami jak się dużo zbierze to mu ciężko oddychać jest .

A bo nie wiem czy Wam pisałam ale brat mojego Pawła jest głuchoniemy i ze mamy taką osobę w rodzinie Filip ma już czynnik ryzyka i musi mieć kontrole mimo tego że w szpitalu słuch wyszedł. Nawet w książeczce zdrowia ta naklejke ze słuchu ma już żółta a nie zielona. No i mieliśmy mieć kontrolę u laryngologa jak mniej więcej 3 miesiące miał skończyć ale baba w rejestracji we wrześniu nie wiedziała czy nas zapisać do laryngologa czy do audiologa a ze skierowanie miałam wypisane do poradnii laryngologicznej to zapisała do laryngologa i jak pojechaliśmy dzisiaj to okazało się ze to mamy z takim maluchem iść do audiologa i wypisal nam skierowanie dopiero na 28 grudnia ale to nic się nie dzieje bo on juuuuz dobrze wszystko słyszy pipasek mały; p

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Nadziejka moje dzieciaki też żółte naklejki mają. .. no i wizyty w poradni audiologicznej i foniatrycznej regularne.
teraz nasza trójka bez S dostała skierowanie do poradni genetycznej i bedziemy badani pod kątem obciążenia genetycznego... fakt ze czeka sie rok dwa lata ale czas i tak minie... a bedziemy wiedziec na czym stoimy... i choć moje dzieciaki maja innych ojcow to niech sie okaże ze kazde z nich sluch ma po meskiej stronie genow... nie po mojej...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry