reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Co do szczepien to tez sie zastanawiam właśnie. Filip byl 5w1 ale nie szczepilam na nic dodatkowego. A teraz myślę.

Życiowa najważniejsze ze wiadomo co jest przyczyna zachorowan Marysi. I co teraz z tym paciorkowcem?? Słyszałam ze ten katarek to dobra rzecz, my mamy fride.

Aaa juz wiem ze Melka lubi odkurzacz [emoji6] sprzatalam obok a ona smacznie spała w łóżeczku

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

reklama
Tutaj tez bioderka tylko raz wszystko ok , i to jeszcze skierowanie od pediatry miałam dlatego ze ja jak byłam mała to miałam wybicie temu chciałam ją skontrolować , u dziewczynek jest to częste u chłopców bardzo rzadko.

Nadziejka - Stanisław tez piękne imię po francusku Stan :-)
KasiaMarysia- tyle prawie wazy co Milena ( 6kg)
Viola- i dobrze ja tez tak dzieci zawsze uczyłam spac w dzien przy hałasie , a w nocy cisza , z Milką mam problem :-)
Dzwoneczek - a ile mała ma ? Bo nie macie niektóre sszywaczkow ani synatur wiec sie gubię z miesiącami dzieci i tygodniami ciąż.
Ania- bobas śliczny juz tak widac na tym usg :-)
Moja mama ma 60 lat w przyszłym roku , i fundujemy jej z siostra dla niej i taty weekend. :-)
My wróciliśmy ze spaceru , park , poczta , apteka ...

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9heg1j6ks9.png

India ty szczepilas trzy wklocia plus pneumokoki ?
Moja Lila byla szczepiona tymi skojarzonymi i miala dodatkowo pneumo i meningokoki ale w belgii wszystkie szczepienia sa za darmo a teraz wlasnie nie wiem jakimi mam szczepic, bo jak wezme te podstawowe plus pneumo to beda cztery wklocia to troche za wiele jak na jeden raz. Ciekawe czy mozna np po miesiacu zaszczepic na pneumokoki
Tak, ja bralam darmowe i pneumokoki i mam rozdzielone na dwa razy. Bylam 9.11 na dwoch i wczoraj na dwoch. Kolejne 21.12. Meningokoki tez chcemy, ale poczekamy az sie rozluzni ten grafik szczepien, zeby teraz nie dokladac kolejnego wklucia.
Radek tez mial skojarzone 5w1

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

My sami na bioderk zapisywalismy, kazali robic moedzy 6 a 8 tygodniem, ale jak sie wczoraj okazalo USG robia dopiero 20.12 i to jest ok

2870 g, 53 cm

Katarek jest super, uzywalismy przy Radku. Frida sie przy nim moze schowac ;-)

2870 g, 53 cm

reklama
Anka, piekny ludzik :-)

Zyciowa, zycze Wam duzo zdrowia, w koncu musi byc lepiej. :-*

2870 g, 53 cm

Do góry