reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasia my kupiliśmy bardzo praktyczny prezent czyli zestaw talerzy ale taki już porządny i duży.

Chciałam mamie dokupić jeszcze jakieś zabiegi u kosmetyki ale trzeba ją zawieźć i odebrać więc za dużo zamieszania :)

Ja dostałam kiedyś takie zabiegi w prezencie był masaż całego ciała, kapsuła cieplna i masaż twarzy i rewelacja :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc dziewczyny
Aniu supet ze wszystko dobrze i gratuluje syna !
Zyciowa wspolczuje kataru u malutkiego.
Dorcia tobie chyba tez nie gratulowalam synka i pytalas chyba na ile maz przyjechal a wiec w sobote znowu jedzie ale na tydzien potem posiedzi do nowego roku i znow pojedzie. Niestety musi jeszcze tam pozarabiac zeby do konca wykonczyc dom.

My dzis na bioderkach bylismy wszystko dobrze nastepna wizyta w styczniu .
Ciekawe ile teraz moja wazy ,ale dopiero jak pojade na szczepienie to sie dowiem .

MałaMi ja zamawialam zaraz link Ci wyślę. Łóżeczko super i pościel i kolderka z poduszeczka i ochraniacz tez także mogę śmiało polecic.
A nasz Filip ma na drugie Stanisław po moim tacie bo niestety nie zdążył go poznać.

Ania super ze wszystko dobrze jest;*

Życiowa mój też ma katarek trochę ale nie taki jak Ty opisujesz tylko taki normalny a z rana tez ma dużo wydzieliny nawet. I poczekam tez do końca tyg jak nie przejdzie to pojedziemy do lekarza.

Byliśmy dzisiaj u laryngologa z małym na kontrolę ale dał nam skierowanie do audiologa dopiero na 28 grudnia ale to nic ;) także pojechaliśmy na darmo;p

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny to teraz na bioderka jeździ się dwa razy? Ja pamiętam że byłam z Tosia raz.
W u was umawia szpital przy wyjściu ze szpitala czy na własną rękę? Bo mnie umawial szpital do poradni ale np moja znajoma musiała na własną rękę się umawiać i czekała bardo długo więc drogie dziecko umawiala już dzień po porodzie

India ty szczepilas trzy wklocia plus pneumokoki ?
Moja Lila byla szczepiona tymi skojarzonymi i miala dodatkowo pneumo i meningokoki ale w belgii wszystkie szczepienia sa za darmo a teraz wlasnie nie wiem jakimi mam szczepic, bo jak wezme te podstawowe plus pneumo to beda cztery wklocia to troche za wiele jak na jeden raz. Ciekawe czy mozna np po miesiacu zaszczepic na pneumokoki

Ja pierwsze szczepienie zrobiłam te normalne ale przerażona byłam tymi wkluciami i akurat miałam wizytę u neonatolodlga i pozwolił jeszcze przy drugim szczepieniu przejść ja skojarzone.

Ania u nas samemu sie umawia na bioderka i tez sa spore kolejki takie badanie trzeba wykonac miedzy 3 a 4 tygodniem a u nas wyszlo dopiero teraz a tez umawialam po wyjsciu ze szpitala. I sa dwie wizyty ale z Lila bylam na jednej bo potem juz wyjechalam i nie poszlam.

Ania u nas samemu sie umawia na bioderka i tez sa spore kolejki takie badanie trzeba wykonac miedzy 3 a 4 tygodniem a u nas wyszlo dopiero teraz a tez umawialam po wyjsciu ze szpitala. I sa dwie wizyty ale z Lila bylam na jednej bo potem juz wyjechalam i nie poszlam.
To jednak dobrze ze u mnie szpital sam umawia bo chociaż mamy w terminie. Tzn mam nadzieję że to się nie zmieniło

reklama
Dziewczyny to teraz na bioderka jeździ się dwa razy? Ja pamiętam że byłam z Tosia raz.
W u was umawia szpital przy wyjściu ze szpitala czy na własną rękę? Bo mnie umawial szpital do poradni ale np moja znajoma musiała na własną rękę się umawiać i czekała bardo długo więc drogie dziecko umawiala już dzień po porodzie

Gratuluje synusia [emoji3]

My też sami sie umawiamy na bioderka. Z filipem bylam już dwa razy a teraz to chyba standard. Umawialam sie jak mloda miala 6dni i mamy termin na 3 stycznia

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Do góry