reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
hej.
Aniu super wiesci[emoji5]
ja nie mam drugiego imienia tak jakni synu. corka tez nie bedzie miala. Maciej chyba ma ale szczerze to nie pamietam jakie hehe.
Nadziejko albo Marysiu ktoras z Was chyba zamawiala zestaw poscieli z lozeczkiem i materacem z allegro? jak sie sprawuje? i jaki sprzedawca bo bede szykac cos fajnego wlasnie z lozeczkiem i materacem bo mama mowila ze sie dolozy do tego[emoji5][emoji5]
Milego dnia. My z M jedziemy niedlugo wkoncu za dachowka i trzeba sie wkoncu zdecydowac u kogo kupujemy

dorcia pisalam wcześniej ze krople i psikadlo dała lekarka :)

Ej mój syn uwielbia tak spać. .. i to tak mocno trzyma że muszę ją lekko wyszarpac zeby puścił[emoji14]
1479904607958.jpg

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1479904607958.jpg
    1479904607958.jpg
    51,5 KB · Wyświetleń: 213
dorcia pisalam wcześniej ze krople i psikadlo dała lekarka :)

Ej mój syn uwielbia tak spać. .. i to tak mocno trzyma że muszę ją lekko wyszarpac zeby puścił[emoji14]
Zobacz załącznik 784559

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

O widzisz przegapiłam tyle postów.
A Marysia miała antybiogram robiony bo możne wcześniej lek nie zadziałał

reklama
Ania super wieści:) Cieszę się,że wszystko dobrze.
Życiowa biedna Marysia Twoja :(
Poradźcie mi dziewczyny co kupić Mamie na 50 te urodziny? Jedziemy na imprezę do niej w pierwszy weekend grudnia a ja nie mam pomysłu. Ania możesz zdradzić co kupiłaś swojej na 60te ?:)

Do góry