reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja mam Kinga na drugie :-)

Tez miałam brata Michała ktory zyl kilka godzin, ja miałam wtedy 4 lata. A po roku urodziła sie moja siostra a później jeszcze moj brat jak mialam 12 lat :-)

Kulcia a jak sie czuje Twojego meza macocha tak?? Ta z blizniakami??

Anka powodzenia!

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

reklama
Dobrze. Brzuch juz rośnie. Pierwsze 3 miesiące miała straszne nudnosci wiec marudzila jak szalona . Oni mieszkają w UK wiec ona musi pracować dalej. Będzie miała cc na życzenie w kwietniu.

Nie wyobrażam sobie stracić dziecko. Aż ciarki przechodzą.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

No niestety, rozne rzeczy sie zdarzaja, byl bardzo chory, wiec przynajmniej sie nie meczyl, ale wspolczuje kazdej mamie takiej straty.

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Ja mam Kinga na drugie :-)

Tez miałam brata Michała ktory zyl kilka godzin, ja miałam wtedy 4 lata. A po roku urodziła sie moja siostra a później jeszcze moj brat jak mialam 12 lat :-)

Kulcia a jak sie czuje Twojego meza macocha tak?? Ta z blizniakami??

Anka powodzenia!

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11
Moj Radek wybieral drugie imie :-)
Ja mam brata o 2 lata starszego, a Adas bylby starszy o rok. Smielismy sie kiedys, ze gdyby zyl to ja bym na karate musiala chodzic, bo tak sie z moim bratem tluklam :-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Oczywiście jest opóźnienie więc dobrze zrobiłam że się nie spieszylam :)

Dziś moja mama ma 60 urodziny. Prezent już dostała tylko tort jeszcze muszę kupić obowiązkowo czekoladowy :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Anka weź. Tort czekoladowy[emoji7]

India no niestety. Ale masz rację, że lepiej niż jak się meczy skoro chory biedny.

My się zdrzemnelismy godzinkę , my teraz bujaku się bawi swiezakiem a ja chyba druga kawę wypije bo coś jestem zdechła.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ania super wieści :-) [emoji847][emoji1376][emoji1376][emoji1376][emoji1360][emoji1360][emoji813]️

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji173]️[emoji71]‍♀️[emoji193][emoji166]12/09/2016 godz: 2:10 , 3,970kg , 53cm

Do góry