reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
O w mordę, ale lipa. Kobieto jaka Ty biedna ostatnio... słuchaj ja bym się wybrała do lekarza bo podobno od kataru do zapalenia płuc jeden krok. Także lepiej niech go oslucha.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

No to pipa ze mnie i się wymadrzam :D oby nic to nie było strasznego. Oby do przyszłego roku kochana. Niech lepszy będzie bo ta końcówka to u Ciebie kaszana.

Zyciowa - u mnie tez Milena tak chrapie czasem , a nos jej smarkam codziennie , i ślini sie tez , takze nie ma sie co martwić .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji173]️[emoji71]‍♀️[emoji193][emoji166]12/09/2016 godz: 2:10 , 3,970kg , 53cm

Ola żółte lepkie gile mu odciagnelam i mam sie nie martwic? kolor wydzieliny sugeruje ze to wirusowe coś wiec bede sie martwic. bo nie lubie jak mi dzieci choruja. to ze charcza maluchy to wiem. ale po odciagnieciu takiej flegmy to juz nie jest zwykle charczenie mleka a katar

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Zyciowa, wspolczuje, oby lekarz cos zaradzil i oby szybko przeszlo

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Ha ok , nie widziałam następnych wiadomości , to nie wesoło jak taki katar .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji173]️[emoji71]‍♀️[emoji193][emoji166]12/09/2016 godz: 2:10 , 3,970kg , 53cm

No :( dorosły się z katarem męczy a co dopiero taki bączul mały.

Ja film oglądam i kawkę pije. Jajka sobie wstawilam bo mam ochotę na twardo. Znów piękna pogoda się zapowiada wiec z Ignaskiem pójdziemy na spacer długi. Boże ale mi ogródka brakuje.

reklama
Hejka. Ja właśnie skończyłam śniadanie. Amelcia lezy obok i chyba ma zamiar na drzemke. Nocka ładna, karmienie o 24:30 i 5. U nas dzis pogoda tez ladna ale mglista narazie i bardzo wilgotno.

Życiowa biedny Tymi [emoji20] dah znać co lekarz powiedział.

Co do imion to właśnie jak chciałam Amelke to myślałam ze jest bardzo popularne a sie okazalo właśnie ze Hania glownie a Amelka gdzieś na 10 miejscu :-) szal na Amelke byl kilka lat temu bo Filip w przedszkolu ma dwie. Dla chlopca podoba mi sie Dominik, to byl drugi typ po Filipie.

Filip tez ma Piotr na drugie po dziadku. Amelka ma jedno imie

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Do góry