reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Radek tez ma Piotr na drugie :-) wybieralam, zeby dobrze brzmialo Radoslaw Piotr

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

U nas wiele imion sie przewinelo. Dziewczecych podoba mi sie mnostwo a i tak stanelo na wyborze M. Ada na drugie ma Kinga i okazalo sie, ze moja mama ma Kinga po bierzmowaniu. A tak w ogole to jak Ada sie juz urodzila to sie okazalo, ze jest taki dziem kiedy Adrianna i Radoslaw obchodza razem imieniny :-)

2870 g, 53 cm

Hej Laski. Ja za godzinę lekarz a jeszcze w majtkach po domu biegam bo mi się przysnelo a muszę jeszcze dojechać 35 km.
Dziewczyny a Wy macie drugie imię? Ja mam i powiedziałam że moje dzieci nie będą miały :) wg mnie to tylko robi zamieszanie w urzędach. Nie raz musiałam poprawiać papiery bo nie podałam drugiego imienia. Dla mnie to zbędna rzecz.

Kulcia no Adam też teraz zaczęło mi się podobać hehe.

Dobra idę się ubrać i spadam.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mialam brata Adama. Sama tez mam drugie imie - Marta :-)

2870 g, 53 cm

Nasz Adas zyl krociutko, bo jakas godzine czy dwie,mial guza mozgu.
Mam jeszcze jednego brata.

2870 g, 53 cm

reklama
Dla mnie to jest najgorsza rzecz na świecie smierc dziecka ... [emoji20]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji173]️[emoji71]‍♀️[emoji193][emoji166]12/09/2016 godz: 2:10 , 3,970kg , 53cm

Do góry