reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Viola, ja sie juz nauczylam nie chwalic za bardzo dziecka, bo to je psuje :-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
India a po cholerę jakies ogledziny? przeciez to jedna wizyta na te bioderka wystarczy i to 10minutowa zeby zrovic usg i badanie reczne... bez sensu takie nabijanie ilosci pacjentów. ...

dzisiaj maja zrobic nam druga szafe w przedpokoju :D i zostaną tylko listwy i oklejanie schowków bo tego nie mieli robic fachowcy. odkad maly sie urodzil to wszystko stanelo[emoji14]
jak mnie to wkurza u dzieci ze nie zasypiaja jak sa spiace... oczy mu sie kleja widzę że ledwo ma siłę machac rękami ale nie zasnie i bedzie sie meczyl bo bąka próbuje puscic...

musze sniadanie jakieś zjeść bo nie ogarnelam jeszcze[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Aco to oględziny ?
Usg bioder Milena miała 2tyg temu i jest ok .
KasiaMarysia , życiowa , nadziejka , india - a ile i w jakich godzinach bobaski wam jedzą ? Bo próboje jakos to uregulować to jej karmienie ....
Powodzenia ciezarowczki na wizytach [emoji8]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 12/09/2016 godz: 2:10

Dziewczyny to usg to prze powłoki brzuszne robią,prawda?
Nogi goliłam tydzień temu i mam już takie zarośnięte ze szok. Bardzo szybko mi teraz paznokcie i włosy rosną i to takie grube i ciemne i gęste na nogach... Chyba jednak się zmotywuje i zrobię porządek.
Poza tym mam strasznie suchą skórę...

Dora przez brzuszek juz będzie ... ja to w ciazy przestalam sie jakos przejmować wlosami na nogach czy coś. .. wiadomo starałam sie podwozie ogarniać ale nog czesto nie golilam bo sobie powtarzałam ze ide do lekarza i po nogach mnie glaskac nie będzie. .. a przy badaniu patrzy się albo miedzy nogi albo moja sie patrzyła w sufit jakby... jak na czuja badanie ręczne robiła[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny to usg to prze powłoki brzuszne robią,prawda?
Nogi goliłam tydzień temu i mam już takie zarośnięte ze szok. Bardzo szybko mi teraz paznokcie i włosy rosną i to takie grube i ciemne i gęste na nogach... Chyba jednak się zmotywuje i zrobię porządek.
Poza tym mam strasznie suchą skórę...
Ja teraz miałam przez brzuch ale w ostatniej robiła mi i przez brzuch i dopochwowo bo przez brzuch było słabo widać

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ola ja karmie co 2h mniej wiecej.
Screenshot_2016-11-21-10-41-30.png
Screenshot_2016-11-21-10-42-03.png

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Załączniki

• Screenshot_2016-11-21-10-41-30.png
    Screenshot_2016-11-21-10-41-30.png
    36,5 KB · Wyświetleń: 176
  • Screenshot_2016-11-21-10-42-03.png
    Screenshot_2016-11-21-10-42-03.png