reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja też mam i taki i taki termometr ale długo używałam elektronicznego z baby ono. A z tego bezdotykowego to przeważnie w nocy ale ja chyba nie potrafię sprawdzać nim temperatury bo czasami dziwne rzeczy wychodzą

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczynki moje :-)
Ja was czytam i nadrabiam co tydzień ale czasu nie mam i weny na pisanie ....
Cięzaroweczki moje czymam kciuki ( Kasia, dora , dora , malaMi,ANKA.....)
Violcia - amela cudo :-)
India - Ada slodzicha taka i te usta , a duzo śpi w dzien ?
Anka- bidulo z tą ciążą tak jak i u mnie było to grypa to bóle jakieś , pisz jak bedziesz wiedzieć płeć , ja stawiam na dziewczynkę :-)
Nadziejka filipek taki chłopczyk piękny podobny to igiego kulci :-)
KasiaMarysia- i jak Madzia laleczka , spi ci dobrze w dzien ?
U mnie ok , dostałam pierwszy okres po porodzie w tą środę , strasznie bolał mnie brzuch :-(
Milenka tez ok rośnie jak na drożdżach :)
Wlasnie obudził mnie straszny deszcz a raczej ulewa nocna ...
[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 12/09/2016 godz: 2:10

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki moje :-)
Ja was czytam i nadrabiam co tydzień ale czasu nie mam i weny na pisanie ....
Cięzaroweczki moje czymam kciuki ( Kasia, dora , dora , malaMi,ANKA.....)
Violcia - amela cudo :-)
India - Ada slodzicha taka i te usta , a duzo śpi w dzien ?
Anka- bidulo z tą ciążą tak jak i u mnie było to grypa to bóle jakieś , pisz jak bedziesz wiedzieć płeć , ja stawiam na dziewczynkę :-)
Nadziejka filipek taki chłopczyk piękny podobny to igiego kulci :-)
KasiaMarysia- i jak Madzia laleczka , spi ci dobrze w dzien ?
U mnie ok , dostałam pierwszy okres po porodzie w tą środę , strasznie bolał mnie brzuch :-(
Milenka tez ok rośnie jak na drożdżach :)
Wlasnie obudził mnie straszny deszcz a raczej ulewa nocna ...
[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Kochana w dzien tylko drzemki ma ale krótkie i lekko śpi.

Kurde tak mysle Ola że jak w ciaży bylas to upały, a jak teraz by cieplo sie przydalo to deszcz pada[emoji19]

Dzien dobry
Milego dnia i udanych wizyt.[emoji4]

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Hej Ola, Ada duzo spi w dzien, ale plytko. Bywa, ze od rana do 11 podsypia, pozniej od 12.30 do 14.30 spi, zje i zasypia. Generalnie wttrzymuje ok 2 godz w trybie aktywnosci i pada.

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

KasiaMarysia - nawet mi nie mów , jak sie męczyłam w ciazy i 40• na polu , ale naprawde fajnie mamy tak urodzic na jesień zimę tak jest lepiej , pierwsza córkę tez tak urodziłam w listopadzie a syna w czerwcu katastrofa ...
India - No u mnie to samo jedna konkretna drzemka a tak to 15-20 minutowe . Ale noc prześpi cała .

Dziewczyny powodzenia na wizytach!! [emoji1]

Ola dziekuje :-) fajnie ze sie odezwalas :-)

Ja oczywiście pochwalilam moje dziecie a ona od dwóch nocy cos marudzi. Tak mysle ze ona w dzien sobie noc zrobila bo właśnie w dzien spi po 3h miedzy karmieniami a wczoraj byliśmy u teściowej popołudniu i tak twardo spala ze nie szlo jej obudzic. Wiec dop na kapanie jak ja rozebralam to sie obudzila. No ale wyspana nie chciala zasnac i marudzila. Usypiala, za chwilę sie budzila z takim piszczeniem jak jej dydus wypadl. I spala z nami. Po.karmieniu o 4 do lozeczka i dop o 5.30zasnela twardo. No a jak ja nakarmilam przed 8 to odlozylam do lozeczka i spi... sama zasnela i to bez smoczka ehh. Chyba wieczorem będę ja budzic tak przed 19 zeby trochę sie "zmeczyla" przed kapaniem.

To sie napisalam

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

India Tobie również powodzenia na wizycie :-) my bioderka mamy 3.01.

Do Filipa kupiliśmy taki bezdotykowy termometr ale wg on tez czasem polazuje załamana temperature. Jak juz byl starszy to tak jak India zwykly elektroniczny pod pache i tak do teraz. Ten "pistolet" fajny jak chcesz na szybko sprawdzic czy jest temp ale co do dokladnosci to bym sie klocila- zależy w którym miejscu strzelisz to inna temp

ur. 8.11

A ja czekam za telefonrm z przychodni na ta wizyte patronazowa. Jeszcze nie dzwonili. Dziś ladna pogoda to sie ciut dalej na spacer przejdziemy

ur. 8.11

reklama
My po wizycie, okazalo sie, ze to.jeszcze nie USG a same ogledziny. Pokrzyczalam troche na pania w rejestracji, bo nikt mi przez tel nie powiedzial, ze to.nie usg. USG mamy 20.12

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Do góry