reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Viola, ja sie juz nauczylam nie chwalic za bardzo dziecka, bo to je psuje :-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
India a po cholerę jakies ogledziny? przeciez to jedna wizyta na te bioderka wystarczy i to 10minutowa zeby zrovic usg i badanie reczne... bez sensu takie nabijanie ilosci pacjentów. ...

dzisiaj maja zrobic nam druga szafe w przedpokoju :D i zostaną tylko listwy i oklejanie schowków bo tego nie mieli robic fachowcy. odkad maly sie urodzil to wszystko stanelo[emoji14]
jak mnie to wkurza u dzieci ze nie zasypiaja jak sa spiace... oczy mu sie kleja widzę że ledwo ma siłę machac rękami ale nie zasnie i bedzie sie meczyl bo bąka próbuje puscic...

musze sniadanie jakieś zjeść bo nie ogarnelam jeszcze[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Aco to oględziny ?
Usg bioder Milena miała 2tyg temu i jest ok .
KasiaMarysia , życiowa , nadziejka , india - a ile i w jakich godzinach bobaski wam jedzą ? Bo próboje jakos to uregulować to jej karmienie ....
Powodzenia ciezarowczki na wizytach [emoji8]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 12/09/2016 godz: 2:10

Dziewczyny to usg to prze powłoki brzuszne robią,prawda?
Nogi goliłam tydzień temu i mam już takie zarośnięte ze szok. Bardzo szybko mi teraz paznokcie i włosy rosną i to takie grube i ciemne i gęste na nogach... Chyba jednak się zmotywuje i zrobię porządek.
Poza tym mam strasznie suchą skórę...

Dora przez brzuszek juz będzie ... ja to w ciazy przestalam sie jakos przejmować wlosami na nogach czy coś. .. wiadomo starałam sie podwozie ogarniać ale nog czesto nie golilam bo sobie powtarzałam ze ide do lekarza i po nogach mnie glaskac nie będzie. .. a przy badaniu patrzy się albo miedzy nogi albo moja sie patrzyła w sufit jakby... jak na czuja badanie ręczne robiła[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny to usg to prze powłoki brzuszne robią,prawda?
Nogi goliłam tydzień temu i mam już takie zarośnięte ze szok. Bardzo szybko mi teraz paznokcie i włosy rosną i to takie grube i ciemne i gęste na nogach... Chyba jednak się zmotywuje i zrobię porządek.
Poza tym mam strasznie suchą skórę...
Ja teraz miałam przez brzuch ale w ostatniej robiła mi i przez brzuch i dopochwowo bo przez brzuch było słabo widać

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ola ja karmie co 2h mniej wiecej.
Screenshot_2016-11-21-10-41-30.png
Screenshot_2016-11-21-10-42-03.png

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Załączniki

• Screenshot_2016-11-21-10-41-30.png
    Screenshot_2016-11-21-10-41-30.png
    36,5 KB · Wyświetleń: 173
  • Screenshot_2016-11-21-10-42-03.png
    Screenshot_2016-11-21-10-42-03.png