reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dora ja tez czasem jeszcze uwierzyć nie mogę ze mi się udało,bo juz różne myśli miałam. Trzymam i ja kciuki za Twoja wizytę :) Daj znać jak się ma Maluszek Twój. Ja jak byłam na tym pierwszym prenatalnym ,tym co Ty masz jutro to nie nastawilam się na to,ze juz tyle zobacze :) Byłam w szoku jak ujrzalam moja Malą :)

Kurde moja Toska odkąd przestała spać w dzień to max 20:30 już spała a od jakiś dwóch tygodni chodzi spax grubo po 21 a wczoraj po 22 mimo że wstała przed 8. Od 19:30 już wykapana w piżamach, w całym.domu polmrok a ona i tak nie chce spać. Chyba zacznę ja budzić o 6 hehehe

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny kciuki za wizyty!:)

Dora kochana Ty to mnie bardzo pozytywnie zaskoczylas testem:)

Kasia a Wy mieliscie jakies problemy w starankach?

Kulcia buty kupilas?
Z Magda chyba ok. Nic nowego nie zaobserwowalam tulilam ją dzis i bez akcji bylo.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Anka bo tak to z dziećmi :D ja się skarzylam, że Igi głowy nie trzyma i u lekarza się popisał :D

KasiaMarysia ja byłam na obuwniczym bo była ławka [emoji23]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Powodzenia na wizytach :-)
My jutro mamy usg bioderek i ja mam pierwsza wizyte u gina.

Co do termometrow to mamy rozne, w tym z tych drozszych dwa bezdotykowe roznych firm. Jednak najlepsze dla mnie sa tradycyjny i taki prosty elektroniczny z rossmanna za dyszke. Te bezdotykowe przeklamuja

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Do góry