reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India pokaż :)

Marysia w dzień więcej bodźców, może dlatego. Nie przypisuj do szczepień bo się nakrecisz, jak się martwisz to na przegladze zgłoś :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
India ja tez cos kupie dla Amelki z tego właśnie względu zeby Filip sie nie dziwił czemu Amelka nie dostala nic od Gwiazdora. Ale na Mikolaja nic jej nie kupuje.
Filip juz list do gwiazdora pisal i jak sie ucieszyl ze przyszedl w nocy i mu zabral :-[[emoji1] juz zapomniałam jaka to radość moze sprawic :-)

Ja właśnie sie zastanawiam nad mata bo filip nie skorzystal w ogóle. Zobaczymy jaka mloda będzie to zawsze można zamówić.

Mała dzis niespokojnie spala, teraz za to smacznie spi. Za godzinke wybieramy się na spacer.

KasiaMarysia poczytaj o tym odruchu moro, bo by pasowało. Do trzech miesięcy sie utrzymuje

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11
Poczytam.

Jak bym miala mlodsze dziecko to bym cos kupila. W sumie to kupie Madzi ale nie na gwiazdke;)

Kulcia masz juz upatrzonre lozeczko?

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

My mieliśmy mate lamaze tzn do tej pory z niej korzysta. Ale bardziej zaczęła z niej korzystać jak skończyła rok i do tej pory nam służy jako podkładka pod tylek niż jak miała 3-12 miesięcy. I nikogo dziecko z kim bym nie rozmawiała ta mata nie było zachwycone jako kilkumiesieczne dziecko :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Jaka ale wielka! U mnie by się nie zmieściła [emoji23]

Nie mam upatrzonego. Patrzyłam na allegro jak na razie i parę fajnych znalazłam :)

Mate mam i spisuje się elegancko. Ignaś lubi bardzo na niej leżeć .

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia Marysia tak na szybko faja strona i warto inf o rozwoju i odruchach i pielęgnacji poczytać. Moim zdaniem w miarę krótko i na temat.
Link do: Rehabilitacja niemowląt - Elżbieta Szeliga
Poza tym spokojnie obserwuj Madzię Nie ma się co nakręcać z tymi szczepieniami bo można oszaleć. Wiadomo ze przypadki się zdarzają ale po co od razu zakładać najgorsze. Jeśli dziecko słabe, chore jakieś problemy z ciążą albo porodem to wiadomo ,że trzeba uważać, ale Madzia zdrowa kobitka i da radę. Trzymam za nią kciuki. Kasia stres ani tobie ani jej na dobre nie wyjdzie.
Wiadomo ,że każdy się martwi ja tez pewnie przewrażliwiona będę... strach pomyśleć

Do góry