reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Marysiu jak tam? Spokojnie?

My byliśmy na zakupach i karmiłam młodego na dziale z obuwiem i po jedzeniu tak beknal, że ludzie się gapil hehe. No i kupiłam mu nowe butelki bo te stare juz średnio dawały rade bo dziurki za małe miały i się wsciekal.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ale fajna mata India :) Daj znać jak się sprawdza :)
Mnie juz stres dopadł dziś bo jutro mam wizyte i tysiąc myśli na minute. Na poprawę humoru zamowilam kocyk i rożek ze smyka. Mam nadzieje ze na żywo będą równie ładne jak na zdjęciu :)

Ja w smyku zamówiłam prezenty. W tym właśnie dla brata mojego chrześniaka piżamki , wedle życzenia jego mamy, ale w jego ulubione minionki, więc oboje powinni być zadowoleni.

Kasia ja jutro mam to usg i jakoś dziwnie jeszcze się nie stresuje Pewnie jutro mnie dopadnie.
Kasia będzie dobrze zobaczysz maluszka.

Ja na 19 :45 późno cały dzień czekania...

Już bym chciała coś dla dzidzi kupić, ale się boje jeszcze. Chociaż czasem sobie przeglądam te wasze propozycje np wózków... Ostatnio wpadła mi w oko taka kołyska i zastanawiam się czy na początek nie postawić jej przy naszym łóżku, a takie pełnowymiarowe łóżeczko raczej mi się nie zmieści.

reklama
Do góry