reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Viola to się trafił egzemplarz jak mi :)

Kasia ja myślę , że będzie ok.

Anka spoko to nawet do żołądka nie trafiło :*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Kulcia obym nie zapeszyla :-) ale zawsze kazdy mowi ze drugie dziecko jest przeciwieństwem pierwszego i jak narazie sie sprawdza bo Filip to.krzykacz od urodzenia byl :-)

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

reklama
O boże to nie robie drugiego ! [emoji23][emoji23][emoji23]

[emoji13] [emoji13] [emoji12]

Serio z kim.nie rozmawialam to albo mowil ze drugie aniolek albo diabelek.w zależności jak pierwsze. A Filip absorbujacy strasznie od urodzenia, chwile na macie czy w lezaczku sam nie polezal. Zycie zweryfikuje jak.jest- bede mogla Wam za pare miesięcy napisać [emoji6]
Ja nie mam poprzednich:) wiecie co ja mam doczynienia z dzieckiem z ciężkim nopem regres rozwojowy Total było spoko a teraz ma 6 prawie lat i nawet nie mówi. Są różne rodzaje nopow, od zapalenia ucha i płuc po śmierć lozeczkowa. Z drigieh strony pneumokoki tez siedza gdzies na swiecie. Sa plusy i minusy obydwu stron. Pewien mądry lekarz powiedział , że od tego jest żeby dziecko wyleczyć jak zachoruje a z nopu leczyć się nie da w pewnych sytuacjach

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Dzien dobry :-)
Druga noc w systemie 5-3-2 :-) bardzo mi sie podoba :-D

Zamowilam Adzie duza mate edukacyjna, juz sie nie moge doczekac az przyjdzie :-D

I oczywiscie musialam kilka prezentow mikolajkowych i swiatecznych ogarnac, zeby Radek sie nie dziwil, ze on dostal a Ada nie.
A Wy? Kupujecie maluchom prezenty swiateczne?

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Bardzo dobry pomysl :-)

My do wakacji sie nigdzie nie ruszamy pewnie, wiec jeszcze nie kupujemy. A mielismy takie fajne dla Radka i sprzedalismy, az zal...

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Ja wczoraj powiedzialam do P ze nie chce kolejnego dziecka. Zasmucil sie, ale widzial jak bardzo mnie stresuje ta sytuacja. Nie wiem czy Wam pisalam ale Magda jak przysypia na drzemke to gwaltownie się wybudza i rzuca raczki poczym znowu przysypia i znow. W nocy do snu nie ma z tym problemu. Nie wiem czy to zachowanie zwiazane ze szczepionka czy nie. Caly wieczor przeplakalam i pol nocy:(

India ja nie kupuje nic za rok dostanie dwa prezenty.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

reklama
Ja wczoraj powiedzialam do P ze nie chce kolejnego dziecka. Zasmucil sie, ale widzial jak bardzo mnie stresuje ta sytuacja. Nie wiem czy Wam pisalam ale Magda jak przysypia na drzemke to gwaltownie się wybudza i rzuca raczki poczym znowu przysypia i znow. W nocy do snu nie ma z tym problemu. Nie wiem czy to zachowanie zwiazane ze szczepionka czy nie. Caly wieczor przeplakalam i pol nocy:(

India ja nie kupuje nic za rok dostanie dwa prezenty.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]
A to nie są tzw odruchy moro? Moi obaj tak mieli w niemowlectwie. Jakby nagle przestraszenie się.

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry