reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Moje tez ma takie odruchy, to moro tak jak Antonina napisala. I wlasnie dlatego nam pomaga tulik. Marysiu, dzieci tak reaguja np. na halas czy nagla zmiane pozycjj

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Kasia , reaktywuj fb. Jest fajna grupa na fb apropo szczepienia i nieszczepienia. Jedno i drugie się bierze pod uwagę i nikt nikogo swoimi argumentami nie przekrzykuje. Jedne szczepia inne nie i nikt nie robi jazdy. Ja juz pisałam post i sporo się dowiedziałam z niego. Polecam Ci. Możesz zapytać o to. Możliwe , że to odczyn poszczepienny ale takie coś mija z czasem.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

A to nie są tzw odruchy moro? Moi obaj tak mieli w niemowlectwie. Jakby nagle przestraszenie się.

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie jakby nagle się przestraszyla. Ale tylko kolysanka w leżaczku jej grala. Czy to przechodzi?

India ja do drzemki w dzien juz nie usypiam jej. Wkladam w bujak okrywam kocem i bujam. Zasypia i sie wybudza. Dzis mocno otule i zobaczymy.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Kasia , reaktywuj fb. Jest fajna grupa na fb apropo szczepienia i nieszczepienia. Jedno i drugie się bierze pod uwagę i nikt nikogo swoimi argumentami nie przekrzykuje. Jedne szczepia inne nie i nikt nie robi jazdy. Ja juz pisałam post i sporo się dowiedziałam z niego. Polecam Ci. Możesz zapytać o to. Możliwe , że to odczyn poszczepienny ale takie coś mija z czasem.

Wezme konto kolezanki i dolacze.

No właśnie jakby nagle się przestraszyla. Ale tylko kolysanka w leżaczku jej grala. Czy to przechodzi?

India ja do drzemki w dzien juz nie usypiam jej. Wkladam w bujak okrywam kocem i bujam. Zasypia i sie wybudza. Dzis mocno otule i zobaczymy.

Takie odruchy są naturalne, wpisz w Google, uspokoisz się [emoji3]tak, przechodzą. Nie musi być żadnego bodźca,może coś jej się śni... Moi tak mieli nie tylko na spiocha....

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Odruch moro to podnoszenie rączek do góry i to jest zdrowy odruch :) od początku powinna mieć kochana wiec może dopiero teraz zauważyłaś bo się denerwujesz?

India ja tez cos kupie dla Amelki z tego właśnie względu zeby Filip sie nie dziwił czemu Amelka nie dostala nic od Gwiazdora. Ale na Mikolaja nic jej nie kupuje.
Filip juz list do gwiazdora pisal i jak sie ucieszyl ze przyszedl w nocy i mu zabral :-[[emoji1] juz zapomniałam jaka to radość moze sprawic :-)

Ja właśnie sie zastanawiam nad mata bo filip nie skorzystal w ogóle. Zobaczymy jaka mloda będzie to zawsze można zamówić.

Mała dzis niespokojnie spala, teraz za to smacznie spi. Za godzinke wybieramy się na spacer.

KasiaMarysia poczytaj o tym odruchu moro, bo by pasowało. Do trzech miesięcy sie utrzymuje

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

reklama
Viola, ja przy Radku mialam taka mala mate i b.szybko wyrosl z niej,wiec noe wiele skorzystal. Teraz kupilam taka duza 100x150,ktora bedzie tez za kolderke na trawe na dzialke sluzyla

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Do góry