reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dora, to zobaczymy czy sie sprawdzi :-)

Dzwoneczku, slodki Zuzolek :-D

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Dora ja też miałam przeczucie i się sprawdziło :) jej w końcu Igi trzyma głowę ładnie ;)
A jak wasze bąbelki?
20161117_165437.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20161117_165437.jpeg
    20161117_165437.jpeg
    40,1 KB · Wyświetleń: 172
Hejka
Śmieszka Zuzia :)) super że mąż przyjeżdża Dzwoneczku. ja też czekam na święta, już tyle reklam leci świątecznych że szok. I trzeba bedzioe sie niedługo za wybieranie prezentów zabrać jak sie ma 5-cioro dzieci do obdarowania - i to 2 własnych i 3 chrześniaków ;)

A Igi jak już główkę trzyma :)

Od kiedy można kłaść na brzuszku?? tzn jak pepek jeszcze nam nie odpadł to można czy poczekać??

U nas dziś kiepska noc coś, nie wiem dlaczego, ale mała nie mogła zasnąć twardo. zasypiała, chwila moment i piszczy, to jej dyduś wypadał i piszczy. nie wyspałam sie masakrycznie. dop o 8 zasnęła na dobre to ja też sie zdrzemnęłam. ja ją na noc jeszcze na mm wybudzałam bo mówie skoro waga jej spadła to żeby ładnie przybrała, ale rozmawiałam dziś z położną to mówiła że na noc może być 4-5h przerwy jak śpi a żeby w dzień starać sie pilnować tych karmien co 3h.

Życiowa jak Marysia??

Anka to dobrze że lekarz i położna Ci przypasowali :)

U nas też dziś pogoda kiepska, taka dołująca.

Marysi pobrali krew i wymaz z gardła. jutro musze isc z nią i małym oddać jej mocz jeszcze i od razu zajść dowiedziec się o wyniki krwi...

a mój maly to jest marud... meczy go to pierdzenie... daje mu espumisan ale mam wrazenie ze czasami jest jeszcze gorzej. ..

1479401741566.jpg

tak na rękach u mamusi śpi mu sie najlepiej... jeszcze jakby mamusia się bujala i mruczala to juz w ogole byłoby bosko ;)
mały terror[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1479401741566.jpg
    1479401741566.jpg
    46,3 KB · Wyświetleń: 203
A ja jak co roku prezent już dla Tosi mam a to dla tego że Z z pracy dostaje 150zl na dziecko i do końca listopada musi dostarczyć fakturę żeby oddali kasę. Dziś przyszła paczka :)
Dla chrzesniaczki mam wybrany prezent tylko zamówić, a dla Z chrzesniaka kasa bo po 1. 1 grudnia ma urodziny i dostanie prezent a po 2. On ma 10 lat więc nie będę biegać za prezentem dla niego.
A wśród dorosłych zawsze robimy losowanie. Spotykamy się w andrzejki na taty imieninach i losujemy.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś Tosia była u dziadków więc spalam prawie 2,5 godziny aż Z mnie obudził o 16 jak wrócił z pracy i znowu chce mi spać.... Trochę to niepokojące

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie taż zakupy prezentów na tapecie dla 5 dzieciaków. Troje chrześniaków, ale ich rodzeństwu też coś musimy dać bo tak głupio jednemu dziecku dawać a drugiemu nie. Zamawiam przez internet wszystko z racji uziemienia :) Załadowałam koszyk w smyku i niezła sumka wyszła ehhh Dobrze ze święta raz w roku. A jeszcze mąż ma w grudniu urodziny i coś dla niego muszę wymyślić.
Poza tym wizytę u giną mam w mikołajki to jak nie w poniedziałek to wtedy może wtedy poznamy płeć.

Dziesięcioletni chrześniak mojego M jak ten go zapytał co by chciał dostać to powiedział ze dywan albo telewizor :) Konkretne wymagania ma Dostanie coś innego

reklama
Igi już śpi :)

Ja też mam trochę dzieci do obdarowania :) mojej siostry dwa i mój własny hehe pierwsze święta mojego elfa.

Viola kładz jak najszybciej żeby przywykla bo ja nie kladlam i jest po tyłach z tym trzymanie głowy. Ponad miesiąc ma a dopiero dźwiga.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry