reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
Dora ja też miałam przeczucie i się sprawdziło jej w końcu Igi trzyma głowę ładnie
A jak wasze bąbelki?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
A jak wasze bąbelki?
Załączniki
viola150
Hejka
Śmieszka Zuzia ) super że mąż przyjeżdża Dzwoneczku. ja też czekam na święta, już tyle reklam leci świątecznych że szok. I trzeba bedzioe sie niedługo za wybieranie prezentów zabrać jak sie ma 5-cioro dzieci do obdarowania - i to 2 własnych i 3 chrześniaków
A Igi jak już główkę trzyma
Od kiedy można kłaść na brzuszku?? tzn jak pepek jeszcze nam nie odpadł to można czy poczekać??
U nas dziś kiepska noc coś, nie wiem dlaczego, ale mała nie mogła zasnąć twardo. zasypiała, chwila moment i piszczy, to jej dyduś wypadał i piszczy. nie wyspałam sie masakrycznie. dop o 8 zasnęła na dobre to ja też sie zdrzemnęłam. ja ją na noc jeszcze na mm wybudzałam bo mówie skoro waga jej spadła to żeby ładnie przybrała, ale rozmawiałam dziś z położną to mówiła że na noc może być 4-5h przerwy jak śpi a żeby w dzień starać sie pilnować tych karmien co 3h.
Życiowa jak Marysia??
Anka to dobrze że lekarz i położna Ci przypasowali
U nas też dziś pogoda kiepska, taka dołująca.
Śmieszka Zuzia ) super że mąż przyjeżdża Dzwoneczku. ja też czekam na święta, już tyle reklam leci świątecznych że szok. I trzeba bedzioe sie niedługo za wybieranie prezentów zabrać jak sie ma 5-cioro dzieci do obdarowania - i to 2 własnych i 3 chrześniaków
A Igi jak już główkę trzyma
Od kiedy można kłaść na brzuszku?? tzn jak pepek jeszcze nam nie odpadł to można czy poczekać??
U nas dziś kiepska noc coś, nie wiem dlaczego, ale mała nie mogła zasnąć twardo. zasypiała, chwila moment i piszczy, to jej dyduś wypadał i piszczy. nie wyspałam sie masakrycznie. dop o 8 zasnęła na dobre to ja też sie zdrzemnęłam. ja ją na noc jeszcze na mm wybudzałam bo mówie skoro waga jej spadła to żeby ładnie przybrała, ale rozmawiałam dziś z położną to mówiła że na noc może być 4-5h przerwy jak śpi a żeby w dzień starać sie pilnować tych karmien co 3h.
Życiowa jak Marysia??
Anka to dobrze że lekarz i położna Ci przypasowali
U nas też dziś pogoda kiepska, taka dołująca.
Życiowa
Marysi pobrali krew i wymaz z gardła. jutro musze isc z nią i małym oddać jej mocz jeszcze i od razu zajść dowiedziec się o wyniki krwi...
a mój maly to jest marud... meczy go to pierdzenie... daje mu espumisan ale mam wrazenie ze czasami jest jeszcze gorzej. ..
tak na rękach u mamusi śpi mu sie najlepiej... jeszcze jakby mamusia się bujala i mruczala to juz w ogole byłoby bosko
mały terror[emoji14]
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
a mój maly to jest marud... meczy go to pierdzenie... daje mu espumisan ale mam wrazenie ze czasami jest jeszcze gorzej. ..
tak na rękach u mamusi śpi mu sie najlepiej... jeszcze jakby mamusia się bujala i mruczala to juz w ogole byłoby bosko
mały terror[emoji14]
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
Anka_32
A ja jak co roku prezent już dla Tosi mam a to dla tego że Z z pracy dostaje 150zl na dziecko i do końca listopada musi dostarczyć fakturę żeby oddali kasę. Dziś przyszła paczka
Dla chrzesniaczki mam wybrany prezent tylko zamówić, a dla Z chrzesniaka kasa bo po 1. 1 grudnia ma urodziny i dostanie prezent a po 2. On ma 10 lat więc nie będę biegać za prezentem dla niego.
A wśród dorosłych zawsze robimy losowanie. Spotykamy się w andrzejki na taty imieninach i losujemy.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dla chrzesniaczki mam wybrany prezent tylko zamówić, a dla Z chrzesniaka kasa bo po 1. 1 grudnia ma urodziny i dostanie prezent a po 2. On ma 10 lat więc nie będę biegać za prezentem dla niego.
A wśród dorosłych zawsze robimy losowanie. Spotykamy się w andrzejki na taty imieninach i losujemy.
Anka_32
Dziś Tosia była u dziadków więc spalam prawie 2,5 godziny aż Z mnie obudził o 16 jak wrócił z pracy i znowu chce mi spać.... Trochę to niepokojące
dora032
U mnie taż zakupy prezentów na tapecie dla 5 dzieciaków. Troje chrześniaków, ale ich rodzeństwu też coś musimy dać bo tak głupio jednemu dziecku dawać a drugiemu nie. Zamawiam przez internet wszystko z racji uziemienia Załadowałam koszyk w smyku i niezła sumka wyszła ehhh Dobrze ze święta raz w roku. A jeszcze mąż ma w grudniu urodziny i coś dla niego muszę wymyślić.
Poza tym wizytę u giną mam w mikołajki to jak nie w poniedziałek to wtedy może wtedy poznamy płeć.
Poza tym wizytę u giną mam w mikołajki to jak nie w poniedziałek to wtedy może wtedy poznamy płeć.
dora032
Dzisiaj chyba taki dzię Ja tez nieprzytomna jestem i głowa mnie ćmiDziś Tosia była u dziadków więc spalam prawie 2,5 godziny aż Z mnie obudził o 16 jak wrócił z pracy i znowu chce mi spać.... Trochę to niepokojące
reklama
Mamakulka
Igi już śpi
Ja też mam trochę dzieci do obdarowania mojej siostry dwa i mój własny hehe pierwsze święta mojego elfa.
Viola kładz jak najszybciej żeby przywykla bo ja nie kladlam i jest po tyłach z tym trzymanie głowy. Ponad miesiąc ma a dopiero dźwiga.
Ja też mam trochę dzieci do obdarowania mojej siostry dwa i mój własny hehe pierwsze święta mojego elfa.
Viola kładz jak najszybciej żeby przywykla bo ja nie kladlam i jest po tyłach z tym trzymanie głowy. Ponad miesiąc ma a dopiero dźwiga.