reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Cześć dziewczyny
Anka ja tez tak mam ze jak trzeba mocz na badania to ciezko do rana wytrzymac
Wy tu o obiadach a mi na sama mysl nie dobrze. Znalazlam jeszcze jeden plus tego lezenia Gotowac nie musze. Meza nie ma a mama mi obiady przynosi wiec zapachy mnie omijaja.
Ostatnio najchetniej bym jadla chleb z maslem i tic taki mietowe.Pomidory już nie ...

reklama
U mnie szaro buro Słońce się nie może przebić Poza tym zmrozililam storczyki Wieczorem otworzyłam okno bo chciałam przewietrzyć i teraz patrzę a wszystkie kwiatki padły.
Mój mąż jest nadgorliwy mówię mu ze bym na spacer poszła albo chociaż na taras pooddychac trochę świeżym powietrzem to ten mi mówi ze nie będę wychodzić teraz bo zimno... A i wymyślił ze przecież mogę dłużej leżeć niż do tego 13 tygodnia. Dobrze ze to nie ma cały czas w domu ;)

Witam sie i ja. Dzisiaj nocny rekord, prawie 5 godz mala przespala ciagiem :-) miloby bylo, gdyby sie moglo powtarzac co noc, ale nie licze na to
Radek w szkole, Ada spi a ja zamulam przy kuchennych rewolucjach.
Ja na szybki obiad robie albo zapiekanke ryzowa z serem i parowkami albo spagetti albo makaron z kielbasa i sosem mysliwskim z lowicza

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Dora nie wiem jak jest u Ciebie ale przez to leżenie + leki to nie mogłam się załatwić. Trochę pochodziłam i już jest lepiej :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

No u mnie też ciężko jest. Jelita nie pracują jak sie leży. Najgorsze że jak np zjem śliwki to wymiotuje bo to nie moj smak ostatnio. Staram się dużo wody pić i siemię lniane. Buraki, jabłko Poza tym nie jem słodyczy i pszennego pieczywa. Nie zdawałam sobie sprawy że w ciąży takie problemy są.

reklama
Dora ciaza niby piękny stan co ? :)

India to super ! Mnie się Ignaś budził dziś co chwila bo smok wypadal. Wzięłam go do naszego łóżka i cisza była ;)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry