reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Screenshot_2016-11-10-13-48-31-1.png

A tu usmiech mojej Zuzi :)

Wysłane z mojego GT-I9195I przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• Screenshot_2016-11-10-13-48-31-1.png
    Screenshot_2016-11-10-13-48-31-1.png
    228,7 KB · Wyświetleń: 245
Życiowa współczuję z Marysia Biedna ciągle choruje.
Nadziejka Smieszka cudna super ze mąż przyjeżdża a na długo ?
Anka to fajnie że dobrze udało się trafić z tym lekarzem i położna Ja to hmm za bardzo nie będę miała wyboru bo u mnie w przychodni jest położna i się dobrze znamy i jak wezmę kogoś innego to ta się obrazi a ona taka sobie niestety....
Na kaszel mam syrop z porostu islandzkiego Sto procent naturalny można w ciąży i powiem że dość skuteczny Wzięłam dwa razy i jest poprawa a kaszel miałam okropny aż mnie plecy bolały On jest taki lagodzacy na suchy kaszel. Smak ma nienajgorszy taki troche mietowy i nie bardzo slodki Niestety u mnie ma skutek uboczny nasila mi mdłości ... ale coś za coś.

Ps Zaczynam mieć przeczucie ze będzie chłopak Jakoś tak od wczoraj. Mama się mnie pyta czy mam przeczucie to jej powiedziałam ze nie ale .... Jakby co mąż się ucieszy a mi to wszystko jedno. Póki co w rodzinie mojejo meza dwoch chłopców i jedna dziewczynka z mojej strony dwóch chłopców.

reklama
Do góry