reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzień dobry.
Dziś ważny dzień :) usg genetyczne :) mam nadzieję że wszystko będzie ok.
Wczoraj po tym pobieraniu materiału na bakteriologii bolało mnie podbrzusze. Nie wiesz czy to od tego czy to zbieg okoliczności. Aż brałam nospe. Ale aż dwa razy pobierala bo za mało wzięła za pierwszym razem.
Już bym chciała czuć ruchy :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anka powodzenia!! [emoji3] jeszcze chwila i poczujesz ruchy, zobaczysz jak to zleci. Zreszta juz jak to zlecialo do tej pory. Ty 13tc, a pamiętam jak.sie odezwalas ze okres ci sie spóźnia.

Ale sie tu u nas ostatnio cicho zrobilo, wszystkie mamusie zajęte dzieciaczkami pewnie.
Dora co u Ciebie?? Który tydzień u Ciebie juz?

Nadziejka, zyciowa, marysia, india, kulcia, dzwoneczek, olamagda co u Was??

Mnie teraz dopadla chrypka, gardlo juz tak nie boli. Jeszcze weekend i u mnie tez koniec spokoju [emoji6]

Amelka :* 39tc
cc 8.11

Anka na pewno będzie dobrze ☺Trzymam kciuki i czekam na wieści.
Mnie po każdym badaniu bardziej boli ale ja to taka niedotykalska☺ trochę. Przed ciąża tez tak miałam w sumie Jak nic wole leczenie kanałowe niż wizyty u ginekologa.

VIOLU u mnie 10 tydz
Leżę brzuch boli cały czas Jak próbuje nie brać tej nospy to jest nie ciekawie bo mnie tak skurczowo boli i lekarz mówi ,że muszę brać bo skurcze niebezpieczne. Poza tym plamienia od wczoraj mniejsze.
Też się zastanawiam czy się zapisać na to usg genetyczne. Znajoma mi mówiła że najlepiej tak ze trzy tyg wcześniej zadzwonić i się umówić W sumie zawsze można odwołać jakby co. Muszę kawałek dojechać a u mnie każda wyprawa to ryzyko.

Violu u Ciebie faktycznie kilka dni zostało To we wtorek już. W sumie Fajnie tak znać datę ☺ nie ma tej niepewności. Jak tam stresik jest czy na spokojnie?
Filipek jak tam po tym slubowaniu czy pasowaniu już jest przedszkolakiem?

hej laski.
Aniu trzymam kciuki i daj znac po wizycie. o ktorej masz?
Dora lez i odpoczywaj[emoji5]
u mnie zapierdziel bo wczoraj i salatkw warzywna z mama robilam. pol worka burakow mialysmy i prawie worek marchwi i musialysmy cos z tym zrobic bo nie mamy gdzie trzymac takich ilosci i tym sposobem mam cwikle, wiorki buraczkowe na zupe itp. marcgewke mrozona wiorki, plasterki i kawalki a dzis pieke ciasto do kawy

[emoji166] tp ok 27.01.2017r.

Mała mi nieźle zapasy zrobione, będą zdrowe obiadki.
A mi dziś w nocy słodycze się snily, teraz mi się przypomniało jak o twoim cieście czytam. Takie lody na ciepło czy jak to się nazywa, pamiętam że w dzieciństwie jadłam.

Dora haha lody ciepłe tak? Takie z pianki? Fuj nie lubię tego hehe ale zjadlabym coś słodkiego w sumie

Dora obie czekamy na 8.11 :) Ja podwójnie bo narodziny Amelki i 3 miesiąc Igiego :)

Mała mi ze Tobie się chce... :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dora haha lody ciepłe tak? Takie z pianki? Fuj nie lubię tego hehe ale zjadlabym coś słodkiego w sumie

Dora obie czekamy na 8.11 :) Ja podwójnie bo narodziny Amelki i 3 miesiąc Igiego :)

Mała mi ze Tobie się chce... :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Wieki temu to jadłam i nie wiem skąd ten sen ale dwa zjadłam i mi smakowało☺
Po przebudzeniu jednak moje nastawienie do słodyczy niezmienne Są jak plastelina Istnieją ale nie mam ochoty ich jeść. ☺

Poza tym sen erotyczny miałam Wystraszylam się czy to nie zaszkodzi w tej sytuacji. Jak tu wytrzymać tyle czasu bez przytulanek...Jej dopiero prawie dwa miesiące a gdzie tam jeszcze...

reklama
Violu u Ciebie faktycznie kilka dni zostało To we wtorek już. W sumie Fajnie tak znać datę ☺ nie ma tej niepewności. Jak tam stresik jest czy na spokojnie?
Filipek jak tam po tym slubowaniu czy pasowaniu już jest przedszkolakiem?

Jeszcze stresiku nie ma :) zobaczymy w niedzielę. Najważniejsze że narazie Filip jest dobrze nastawiony, wie że pójdę do szpitala, że przyjedzie mnie odwiedzic. no chyba że mu sie to zmieni. Prezent na przyjście Amelki ze szpitala od Amelki kupiony :)
Dora jeszcze nie miał ślubowania, ma 10.11 i ma być ubrany na zielono :szok: a my takich ciuchów nie mamy. Musiałam ogarnać temat (pożyczymy od szwagierki) bo już widzę Bartka jakby w przyszłym tygodniu to pozałatwiał. Trochę mi szkoda że nie będę na pasowaniu no ale zdjęcia obejrzę

Do góry