reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wow, pieknie sie prezentujecie dziewczyny ;-)
A jaka waga sie zapowiada?

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
No tydzień temu na wizycie bylo 3kg i gin mówiła ze do cc powinno byc 3200-3300 ale sie okaze na ile usg jest wiarygodne [emoji6]

U nas bardzo brzydka pogoda, caly czas mży. Byłam rano jako kierowca z tesciowa na cmentarzu to nawet z samochodu nie wychodzilam. Na msze na cmentarz sie nie wybieramy bo dopinam sie tylko w softshella i adidasy wiec chyba wole żeby mnie tak nie oglądali.

Pójdziemy później na spokojnie, albo wieczorem. Lubię wieczorem chodzić i patrzeć jak tyle zniczy sie świeci.

Amelka :* 39tc
cc 8.11

Viola - super wyglądasz , ale zleciało czekamy [emoji179][emoji171][emoji813]️

Życiowa - super fryzura

Kasia Marysia - i jak te krostki ? Moja tez ma powiedzieli Ze to trądzik noworodkowy , moja ma tylko na policzkach i czole .

KulCia - i jak zakładasz spirale ? Ja miałam kiedyś to taki bol przy okresie ze masakra , biorę pigułki najlepsze te na schudnięcie o nazwie YAZ .

India -jak Adrianna ?

MalaMi - super imię wybrałaś Irmina , uwielbiam :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 12/09/2016 godz: 2:10

Mnie też brak brzucha hehe

Ola nienwiem czy zakładam, moja mam miała 5 lat i nie miała w ogóle miesiączki i żadnych boli także zależy od kobiety chyba. Jescze nie zdecydowałam :) ale na bank mam teraz płodne dni. Także ten :D

Igi dalej przesypia całe noce wiec jestem mega zadowolona :D zasypia kolo 20 albo 21 wiec później niż zwykle ale śpi do 6 - 7 wiec super. Potem ma drzemkę jeszcze wiec idzie pokimac :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

To super kulcia ! A île je wieczor ?
Moja śpi od 22h30 do 5-6h rano zjada 150ml

Mamakulka jakbym o mojej Marysi czytała. .. mój gnom śpi od 22 do 4-5. tzn najpierw od 18:30-19 do tej 21. godzinę pomarudzi i idzie spać dalej ale w naszym łóżku[emoji14]
mam już nowe okulary... jesssu jaki mam bałagan. .. mój niby sprząta ale teraz widzę brud w każdym kącie ... jak mały spał to wzięłam się za kuchnie... została podłoga i za kibelek. .. i tez podłoga została ale mój ślimek się obudził wiec siedzę siedzę nim i pije kawę :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia- To malutko ci je A ile wazy ? Moja 5kg800 , je co 4h , 150ml co wychodzi 5-6 posiłków dziennie . A kupę robi 2-4 razy dziennie minimum 2

reklama
Jak czytam ile spia Wasze dzieci to mam ochote walnac glowa w sciane :-)
Moja w nocy spi maks 3 - 3,5 godz. i to ma tylko jedna taka drzemke, bo kolejne 1,5-2 godz. :-( :-( :-( w dzien nie spie, bo sie boje, ze jej sie uleje.
Chlopaki o 10.30 ppjechali na cmentarz, zdarzylam sie wykapac bo mala spala, ale obudzila sie zanim wyszlam spod prysznica i nie spi do teraz. tzn zasypia, ale co ja odkladam to po 2 min sie budzi :-(
Buuuuuuuu :-(

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Do góry