reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Viola no właśnie ja tak się zastanawiałam czemu na gorze było od 3.11 a na dole od 7.11.

Jejku ale tu cichutko dziś. .. halo! !

India?
Dzwoneczek?
Kasia Marysia?

Mamakulka pojechała juz chyba ...

Ej dziewczyny po cc. Znikła wam juz ta falda nad cięciem?
Ja mam mocne 'podciecie' w ogóle. .. i faldki prawie już nie ma ale jest głęboka bruzda w której jest blizna... zastanawiam się czy to nie przez to ze przy 2 cięciu wycinaja starą bliznę i muszą naciągnąć ta skórę trochę. ..
Wlaza mi tam gacie i jest to dyskomfort...

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Viola no właśnie ja tak się zastanawiałam czemu na gorze było od 3.11 a na dole od 7.11.

Jejku ale tu cichutko dziś. .. halo! !

India?
Dzwoneczek?
Kasia Marysia?

Mamakulka pojechała juz chyba ...

Ej dziewczyny po cc. Znikła wam juz ta falda nad cięciem?
Ja mam mocne 'podciecie' w ogóle. .. i faldki prawie już nie ma ale jest głęboka bruzda w której jest blizna... zastanawiam się czy to nie przez to ze przy 2 cięciu wycinaja starą bliznę i muszą naciągnąć ta skórę trochę. ..
Wlaza mi tam gacie i jest to dyskomfort...

Wiesz ja kupilam kilka par majtasow wysokich właśnie żeby w blizne nie wchodzily. U mnie faldka jest nadal.

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Ja wysokie mam modelujące ale za wcześnie na nie. A wysokie zwykle mam na wysokości pępka i mi brzydko deformowaly brzuch... i dlatego zwykle zaczęłam nosić. ..
Ogólnie to jestem mega w szoku bo porównując stan po pierwszej cesarce a teraz to teraz jest zdecydowanie lepiej z kondycja brzucha... z dnia na dzień widzę jak się wchłania nadmiar skóry... faldka jest malutka... ale i tak umowie się chyba na taping. .. żeby wspomóc mięśnie zanim zacznę ćwiczyć :)

U mnie byla siostra cioteczna z mezem i corkami oraz moj brat stad moja nieobecnosc.

Od jutra nie jem chipsow i ciastek - oglaszan wszem i wobec :-)

Jutro jedzieny po ten otulacz z olx i mam szczera nadzieje, ze bedzie ok.

I wiecie co... Ten blond chyba mi nie pasuje za bardzo, nie moge sie przyzwyczaic. Pierwszego dnia bylo super, a teraz tak jakos nie bardzo. Dodaje mi lat, a zawsze myslalam, ze ciemne bardziej postarzaja. Szkoda kasy tylko, ktora wydalan...

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Życiowa ja jestem cięta od pępka w dół wiec u mnie problemu z faldka nie ma i teraz na pewo potna mnie tak samo. Za to u mnie jak schudłam to ta blizna byla taka wklesla i po bokach wygladalo to jak dwa pośladki tyle zevna brzuchu...

Amelka :* 38tc
cc 8.11

India zmiana koloru to zawsze szok dla wizerunku czy w te czy w druga strone. I zazwyczaj kwestia przyzwyczajenia i kilku dobrych dni. Poczekaj jeszcze,daj sobie czas

Amelka :* 38tc
cc 8.11

India naprawde ladnie wygladasz, cos pisalas o oprawkach, ze juz sie wytarly to moze oprawki zmien i calkiem inaczej bedziesz wygladac;)
A czemu odmawiasz sobie przyjemnosci?

Viola teraz nie chudnij:) podobno wlasnie kiedys cieli wzdłuż, szwagierka tak samo ma blizne.

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

reklama
Musze przestac wcinac slodycze, bo robie odwyk :-D
Strasznie mnie do cukru ciagnie i za duzo jem tego typu rzeczy, a ograniczenie ilosci nic nie da, bo jak zjem jedno ciastko to zaraz leci kolejne i kolejne i kolejne

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Do góry