reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Viola no właśnie ja tak się zastanawiałam czemu na gorze było od 3.11 a na dole od 7.11.

Jejku ale tu cichutko dziś. .. halo! !

India?
Dzwoneczek?
Kasia Marysia?

Mamakulka pojechała juz chyba ...

Ej dziewczyny po cc. Znikła wam juz ta falda nad cięciem?
Ja mam mocne 'podciecie' w ogóle. .. i faldki prawie już nie ma ale jest głęboka bruzda w której jest blizna... zastanawiam się czy to nie przez to ze przy 2 cięciu wycinaja starą bliznę i muszą naciągnąć ta skórę trochę. ..
Wlaza mi tam gacie i jest to dyskomfort...

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Viola no właśnie ja tak się zastanawiałam czemu na gorze było od 3.11 a na dole od 7.11.

Jejku ale tu cichutko dziś. .. halo! !

India?
Dzwoneczek?
Kasia Marysia?

Mamakulka pojechała juz chyba ...

Ej dziewczyny po cc. Znikła wam juz ta falda nad cięciem?
Ja mam mocne 'podciecie' w ogóle. .. i faldki prawie już nie ma ale jest głęboka bruzda w której jest blizna... zastanawiam się czy to nie przez to ze przy 2 cięciu wycinaja starą bliznę i muszą naciągnąć ta skórę trochę. ..
Wlaza mi tam gacie i jest to dyskomfort...

Wiesz ja kupilam kilka par majtasow wysokich właśnie żeby w blizne nie wchodzily. U mnie faldka jest nadal.

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Ja wysokie mam modelujące ale za wcześnie na nie. A wysokie zwykle mam na wysokości pępka i mi brzydko deformowaly brzuch... i dlatego zwykle zaczęłam nosić. ..
Ogólnie to jestem mega w szoku bo porównując stan po pierwszej cesarce a teraz to teraz jest zdecydowanie lepiej z kondycja brzucha... z dnia na dzień widzę jak się wchłania nadmiar skóry... faldka jest malutka... ale i tak umowie się chyba na taping. .. żeby wspomóc mięśnie zanim zacznę ćwiczyć :)

U mnie byla siostra cioteczna z mezem i corkami oraz moj brat stad moja nieobecnosc.

Od jutra nie jem chipsow i ciastek - oglaszan wszem i wobec :-)

Jutro jedzieny po ten otulacz z olx i mam szczera nadzieje, ze bedzie ok.

I wiecie co... Ten blond chyba mi nie pasuje za bardzo, nie moge sie przyzwyczaic. Pierwszego dnia bylo super, a teraz tak jakos nie bardzo. Dodaje mi lat, a zawsze myslalam, ze ciemne bardziej postarzaja. Szkoda kasy tylko, ktora wydalan...

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Życiowa ja jestem cięta od pępka w dół wiec u mnie problemu z faldka nie ma i teraz na pewo potna mnie tak samo. Za to u mnie jak schudłam to ta blizna byla taka wklesla i po bokach wygladalo to jak dwa pośladki tyle zevna brzuchu...

Amelka :* 38tc
cc 8.11

India zmiana koloru to zawsze szok dla wizerunku czy w te czy w druga strone. I zazwyczaj kwestia przyzwyczajenia i kilku dobrych dni. Poczekaj jeszcze,daj sobie czas

Amelka :* 38tc
cc 8.11

India naprawde ladnie wygladasz, cos pisalas o oprawkach, ze juz sie wytarly to moze oprawki zmien i calkiem inaczej bedziesz wygladac;)
A czemu odmawiasz sobie przyjemnosci?

Viola teraz nie chudnij:) podobno wlasnie kiedys cieli wzdłuż, szwagierka tak samo ma blizne.

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

reklama
Musze przestac wcinac slodycze, bo robie odwyk :-D
Strasznie mnie do cukru ciagnie i za duzo jem tego typu rzeczy, a ograniczenie ilosci nic nie da, bo jak zjem jedno ciastko to zaraz leci kolejne i kolejne i kolejne

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Do góry