reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

nadziejko pytam bo jesli piersia i dokarmiasz raz czy dwa.mm to moze sproboj odciagac swoj pokarm i podawac z butelki antykolkowej. my przez pierwszy miesiac mielismy tak ze maly mial kazadego wieczoru kolki i praktycznie w ciagu dnia tez... pozniej wlasnie zaczelam odciagac i podawac mleko z avent natural i inne dziecko bylo. sporaczycznia kolki sie pojawialy to uzywalam tych rurek do odgazowania

[emoji166] tp ok 27.01.2017r.

reklama
Ja czekam na wizytę zwykle jest między 8 a 9 Poprzednio zaraz po wizycie na badanie mnie wzięli więc teraz pewnie też tak będzie.

dora bedziw wszystko dobrze[emoji5] bedziesz miala usg?
babydream moze owu sie przesunela a za nia cala reszta. bylas u gin po odstawieniu anty? moze sie wybierz

[emoji166] tp ok 27.01.2017r.

No niestety klapa. ...
Znów negatyw... nawet cienia po kresce...
Ciekawe co się ze mną dzieje..
Skocz do lekarza i sie wyjaśni.

Życiowa marudziła troche wczoraj przy usypianiu.

Tak wgl dzien dobry.

Malej krostki z cialka weszly na buzie. Ja to w psychiatryku wyladuje. Dzwonilam zeby zapytac, kto w zdrowych dzieciach przyjmuje i opisalam z czym chce przyjechac to w tle ktos gadal ze pewnie alergia. Kurna moze na mnie ma alergie bo ja juz nie wiem!

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Nigdy takiej sytuacji nie miałam. Zawsze okres jak w zegarku nawet po odstawieniu tabletek...
Najdziwniejsza jest ta bolaca macica i ten kujący jajnik...
No nic.. czekam do wizyty u gin. . Pewnie dopiero kolo czwartku...

reklama
Hej
Nadziejko wiem co czujesz moja tez ma potworne gazy . A co ile ci Filipek robi kupke? Moze trzeba mu pomoc czopkiem moja ma z tym problem. Ja z takiego normalnego robie taki malutki i cieniutki wkladam i po sekundzie wystrzela caly czopek potem kupa. Rurki tez mozesz sprobowac tez slysze jak wychodza te gazy przez nia. Trzeba probowac wszystkiego bo wiem jak jest ciezko jak dziecko tak mocno krzyczy z bolu do tego w nocy jak czlowiek jyz nie ma sily i marzy aby sie polozyc a do tego ja z tym wszystkim jestem sama.
Mozesz tez na swietego spokoju zrobic usg brzuszka.
Babydream przykro mi ze test wyszedl negatywny.

Marysiu a jak tam ciemieniucha u Madzi ?

Do góry