reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Anna tez robilam niedawno glukoze. na czczo mialam co okolo 80-90 po godzinie 179 chyba a po dwoch 139 i mowil ze troche za wysoka jest

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

reklama
Zyciowa, wspolczuje Ci bardzo :-(
Mam nadzieje,ze S. sie z czasem ogarnie. Normalnie czuje Twoja zlosc,rozczarowanie i frustracje.
Ja przy Radku z moim tez mialam problemy, ale nie dlatego, ze nic nie robil a dlatego, ze egoistycznie rozpaczal,ze go odsunelam na bok,a wcale nie odsunelam,po prostu musial sie mna podzielic z Radkiem.
Facet to jednak facet.
Moj tez nie ma cierpliwosci do placzu i wkur... go jak Radek placze. Mi czasami rece opadaja... W dodatku jest klotliwy i stosuje chwyty emocjonalne. Ale ma to po kims niestety, a Radek po nim... Dom wariatow.

Badz dzielna, bo pewnie troche to potrwa, ale nie pozwol mu zrzucac wszystkich obowiazkow na Ciebie, bo on nie jest Twoim wspollokatorem. Nie chce zajmowac sie synem, to niech sprzata i gotuje. Krojenie marchewki to nir gotowanie

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Jutro jadę wreszcie zrobić te pierwsze badania bo ginka się dziś do mnie odezwała i mnie pogonila.
Wszystkie robilyscie usg genetyczne? Bo muszę się umówić a jakoś nie mam przekonania żeby to robić

Ja robiłam ale KasiaMarysia nie na przykład :)

Dora ja od początku kwaśnego nie znosiłam. Jak uwielbiam musztarde, sok pomarańczowy, kapustę kiszona to w ciazy oblecha :D za to lodyyyyyyy mniam! Mój mąż jak szedł do sklepu albo na stacje to nie wracał bez lodzika hehe

India czy mój mąż prowadzi podwójne życie? Tez M :D a to samo mówi, że jego odsunelam i nawet go nie dotkne jak przechodzę.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry