reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Babydream dziewczyny dobrze radzą jedynie beta w tej sytuacji będzie miarodajna Nie ma się co wstydzić Miesiączka się spóźnia więc podstawy masz.Możesz czekać i sobie różne rzeczy wymyślać albo zrobić i wiedzieć. Przecież nikt w laboratorium nie zapyta dlaczego robisz badanie.
Mnie czasem piersi bolały przed miesiączka, bóle brzucha przed okresem i w ciąży na początku są podobne. Ja w poprzedniej ciąży byłam przekonana ze mi się okres spóźnia tak mnie bolało jakby się miało zaraz zacząć.

No i dupa....
Jest krew dużo...
Leze nie ruszam sie Dzwoniłam do lekarza kazal wziac od razu 2 tabletki dupka...czekam na męża i pojedziemy.

Dora wiem że łatwo powiedzieć ale spokojnie. Jak się denerwujesz to ciśnienie się zwiększa a to nie jest dobre. Musisz jechać do szpitala a tam zobaczą co się dzieje. Być może to tylko plamienie związane z zagnieżdżaniem. Trzymam kciuki

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dora jestem dobrej myśli! Wszystko musi być dobrze! Dawaj znać koniecznie kochana.

Marysia Filip miał azs mniej więcej wykryte jak ta alergie na bialko mleka. Zaczął pic nutramigen ale skora pozostala szorstka i sucha. Stosowalismy różne kosmetyki- atoperal, emolium, la Roche posay i jak miał pół roku dostaliśmy skierowanie do dermatologa dziecięcego. Zlota kobieta nam sie trafila- rozpisala co młody moze jeść a czego unikać przy jego skórze i alergii i przede wszystkim polecila cetaphil. Kazala go całego smarować 3x dziennie całego. To byl sierpień, pamiętam upał jak cholera ale twardo smarowalam. Po trzech tyg mieliśmy kontrole i ona sama w szoku byla jak sie stan skóry poprawił. I potem juz tylko w sumie po kąpieli stosowalismy.

Do góry