reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Marysia, wystarczajaca nagroda jest zycie ze mna haha :-D

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
Kocham Twoja skromnosc[emoji7]

Nadziejka fiu fiu dlugasne wlosy:) zobaczysz jak Filip podrosnie to bedzie Cie ciagnal. Moja juz mnie ciagnie.

Życiowa powoli go angazuj. Facet potrzebuje czasu (niektory). Moj P tez dopiero sie uczy wszystkiego. Musicie oboje byc cierpliwi.

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

reklama
KasiaMarysia a w dupie go mam. Juz bardziej się nie da powoli go angażować. Traktuje go jak totalnego idiotę pod kątem dzieci. Pokazywalam tłumaczyłam jak skonczonemu kretynowi. Cierpliwie po tysiąc razy a ten ma wywalone po prostu. Tu gada jak bardzo by chciał itp a jak przychodzi moment ze może się wykazać to nie robi nic.
Jestem mega wkurzona na niego... niech się goni...

Musze jakoś ogarnąć zniesienie wózka z 4pietea z małym na rękach i Marysia w asyście i pójdę do tego rossmana... chociaż pada... no ale jaśnie pan nie daje sobie rady z trzy tygodniowym niemoqlakiem bo płacze. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa dużo cierpliwości Ci trzeba Współczuję
Może faktycznie z czasem oswoi się z nową sytuacją.
A nie możesz męża na te zakupy wysłać albo niech ten wózek zniesienie

Życiowa przykro mi, że S jak gowniarz się zachowuje. Pewnie Jak Tymi będzie starzy to będzie lepiej. Ja bym zrobiła aferę , ja jestem paskuda :)

Mój się zadziwiająco szybko odnalazł. Powiedział mi , że miałam racje, że to się z dzieckiem rodzi. Pierwszy nawet umiał pampersa zmienić bo ja zielona [emoji23]

Ja często Igiego kładę ale też w miarę rozsądku.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dora ja go już o nic nie będę prosić bo mam dosyć. On też ma mózg do cholery wiec niech go użyje. ale skoro on uważa że pokrojenie marchewki to wielka pomoc dla kobiety która niedawno urodziła to wyszłam za skończonego debila bo to inaczej się nie da powiedzieć...

Bo tekst ze on nosił małego pół godziny jak mnie nie było i on dalej się darł to go odłożył i niech się drze bo się przyzwyczai mnie rozwalił. .. jak można być takim ... takim... nawet słów mi brakuje żeby określić jakoś tak mało rozumnego osobnika.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

hej Laski.
pakiet mi sie skonczyl i nie mialam dostepu hahaha. tyle napisalyscie ze nie wiem co odpisac.
Zyciowa przykra taka sytuacja ze S nie angazuje sie itp przykro mi.
moj to malego kapal obcinal paznokcie itp. fakt najgorsza byla dla niego kupa ale jak musial to i przebral[emoji5]
teraz sie mniej nim zajmuje bo duuzo pracuje nonale cos za cos.
pisalam Wam kiedys ze moj naroznik ktorego nawet rok nie ma to popekaly mu sprezyny.... wczoraj dostalismy wymieniony na nowy alw czuc ze jest inaczej zrobiony i nawet jest trochw twardszy teraz[emoji5]
i znowu dopadla mnie bezsennosc w nocy. wieczorem padam odrazu ale w nocy pozniej nie spie....

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

Życiowa ale wiesz u mnie też kolorowo nie było. Pisałam Ci kochana , że mój to tylko małego umie ogarnąć ale żeby np znieść talerz po sobie to slabo. Bo on musi odpocząć po jedzeniu ! Potem mu zagroziłam rozwodem i spakowalam torbę, oczywiście dla picu, to nawet kibel zaleje domestosem ( zaleje zaznaczam. Nie umyje [emoji23])

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

która wpada na coś słodkiego?
1477389470798.jpg

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

Załączniki

• 1477389470798.jpg
    1477389470798.jpg
    50,1 KB · Wyświetleń: 163
reklama
To super Tak sobie myślę że chyba jak się ruchy czuję to człowiek spokojniejszy Chyba ze daje czadu w zebra albo pęcherz

Współczuję tej glukozy Na samą myśl mnie mdli. Trzymam kciuki za ciebie.
Dokladnie tak!
Ruchy mnie uspakajaja [emoji1]
MalaMi gdyby nie glukoza, poczestowalabym się [emoji1]
Życiowa nie odpuszczaj tylko zaprzeczają go do roboty!

5djy3e3kpgua6zwe.png

Do góry