reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Oj Kulcia może potrzebuje więcej czasu . Chociaż mój w szpitalu juz tak podnosił głowę ze położne mowily ze on będzie juz na wigilię bombki wieszal bo taki silny. Tak samo teraz jak go nosimy na rękach czy leży to masakra co podnosi ta głowę trzeba strasznie uważać na niego bo ostatnio jak mu mleko robiłam i byłam sama to go chwile położyłam na brzuchu i poszłam do kuchni przychodzę a on na drugiej połowie łóżka leży na plecach.

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

reklama
No właśnie Igi tez w szpitalu podnosił, słaby nie jest ale ten kark ma leniwy ;p wcześniej lepiej mu szlo. Teraz raz mi podniósł normalnie jak powinien a teraz ciora nosem po glebie :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry:)

Kulcia udanej wizyty, ja sobie ostatnio pytania zapisalam zeby nie zapomniec,bo tyle nich mialam.
Co do unoszenia glowki, to czesto cwiczycie? Ja malo Magde klade na brzuszku i musze czesciej.

Viola a Fifi mial/ ma AZS???

Nadziejka jak u Was? Jest poprawa?

India kupa kasiory ale Wawa to nie ma co sie taniej spodziewac.
Maz sie spisal na medal:) przewidzialas nagrode dla niego???;)

Dora jesli glukoza na czczo to nie martw sie, do 100 norma jest, najlepiej jak lekarz Cie zapewni że wszystko jest ok.

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Anna 25 a ty już czujesz ruchy małej?
9 to fajny dzień miesiąca :) ja mam 9 urodziny.
Pierwsze ruchy poczułam gdzieś w 15 tyg, ale także mocniejsze jakieś 2 tyg później. A od 23 tyg jak kopnie, to aż mi telefon podskakuje [emoji1]
A teraz siedzę w poczekalni i czekam na drugie pobranie po glukozie bleeee

5djy3e3kpgua6zwe.png

Pierwsze ruchy poczułam gdzieś w 15 tyg, ale także mocniejsze jakieś 2 tyg później. A od 23 tyg jak kopnie, to aż mi telefon podskakuje [emoji1]
A teraz siedzę w poczekalni i czekam na drugie pobranie po glukozie bleeee

5djy3e3kpgua6zwe.png
To super Tak sobie myślę że chyba jak się ruchy czuję to człowiek spokojniejszy Chyba ze daje czadu w zebra albo pęcherz

Współczuję tej glukozy Na samą myśl mnie mdli. Trzymam kciuki za ciebie.

Dzien dobry:)

Kulcia udanej wizyty, ja sobie ostatnio pytania zapisalam zeby nie zapomniec,bo tyle nich mialam.
Co do unoszenia glowki, to czesto cwiczycie? Ja malo Magde klade na brzuszku i musze czesciej.

Viola a Fifi mial/ ma AZS???

Nadziejka jak u Was? Jest poprawa?

India kupa kasiory ale Wawa to nie ma co sie taniej spodziewac.
Maz sie spisal na medal:) przewidzialas nagrode dla niego???;)

Dora jesli glukoza na czczo to nie martw sie, do 100 norma jest, najlepiej jak lekarz Cie zapewni że wszystko jest ok.

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

W szoku byłam bo ja zawsze do 80 miałam.
W szpitalu jak mi zrobili to 83 było.
Zapominam ,że w ciąży wszystko się zmienia ☺☺☺☺

reklama
Zazdroszczę wam zaradnych facetów. .. mój to chyba myślał że to jest jak w reklamie pampers. .. słodkie bobo leży w łóżeczku i się uśmiecha póki nie zaśnie. ***** on się zupełnie nie nadaje do posiadania dziecka ... jest niecierpliwy nerwowy. Byłam u gin dzisiaj miałam iść na zastrzyk abty i do rosmana po durne podpaski i wkładki laktacyjne to przecież nie mogłam bo ten już pisał że "mały drze ryja" ja wymiekam psychicznie nie przez dziecko a przez męża debila bez żadnych uczuć czy empatii. ..

I jeszcze tekst ze przecież mi pomaga bo ***** pokroil marchewkę trzy dni temu do sałatki aaaaa :(

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry