reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wreszcie mam te wyniki bo nie miał kto odebrać i hmmm książkowo nie jest.
Leukocyty podwyższone, limfocyty poniżej normy i glukoza 97
Kurcze ja zawsze miałam niski poziom glukozy, a słodycze wtrąbiłam równo. Teraz w ogóle słodyczy nie jem. Owoc jeden dziennie na silę zjadam, no czasem jest to banan... Nie piję słodzonego Fakt, że leżę wiec nie spalam a zawsze byłam aktywna. No rzesz....
Ciekawe co doktorek wymyśli.
Poza tym reszta ok

reklama
India nie bój się dla mnie też drogo to jest. A ciekawe ile na moich włosach będzie to wszystko kosztowało kurde aż się boje.

Marysiu pokaże ale później bo teraz mam związane i nawet nie mam kiedy rozczesac musze poczekać aż mój wróci z pracy to umyje i zrobi mi zdj.

Fajna tylko czy mi będzie pasować. Bo scieta juz byłam tak nie raz to pasowało ale czy te kolory kurde . Ale zawsze to coś innego niż czarny

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Tak myszka. A już nawet nie pamiętam czy się przestraszylam ale na pewno od razu po porodzie tego nie miał tylko po paru tyg się pojawila

Dora ja miałam 98 pierwszym razem glukozę z krwi. A leukocyty w ciazy podwyższone to norma.

India jak patrze na foto to jakbym na moja siostrę patrzyla! Ona ma taki kolor i fryzurę i okulary nosi ;) super !

Ja juz 3 razy zmieniłam płyn i w krochmalu kapalam także nie wiadomo. Siostra mi mówiła , że jej koleżanka miała to samo i skaza dlatego o tym pomyślałam, mówiła, ze dostali mleko które bez recepty 155 zl a z recepta 3.20 [emoji16]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia to może tak po prostu się coś zrobiło mu. Może za ciepło mu było gdzieś któregoś razu. Ale do lekarza zawsze warto pójść.

Dzien dobry.

Nuskaaa to kuruj sie. Powtorze ze na drogi moczowe, bardzo dobra jest pokrzywa:)

Viola oby to nic powaznego. Teraz taki okres jesienny to łatwo cos złapać. Zdrówka dla maluszka.
Viola fiu fiu nowy tel powiadasz:) tez bym chciala, bo ten dziala ale mi sie znudzil.

India jak to szybko zleciało:) a jak te krosteczki na buziuni? Zeszły Adzie?
Pokaz fryz jak sie zrobi:)

Anna na kiedy masz tp? Udanej wizyty.
Mnie tak chyba nie bolalo.

Dora kciuki:) wyspalas sie?

Kulcia taką kaszke to i Magdula ma. Drobne krosteczki prawie nie widać ale czuć pod palcami. Zwroc uwage czy sie nie zaczerwieniaja.
Daj znac co lekarz powie.

U Nas ok. Juz wiem ze poduszka klin jest Nam niezbedna. Ciemieniucha schodzi. Uzywamy emolienty Allerco - Violu mozesz cos powiedziec na temat tej lini? Dieta przez 2-3 mc pozniej prowokacja. Doktorka jest bardzo zadowolna ze tak szybko ustapily zmiany.

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Marysia co do emolientów Allerco ciężko mi cokolwiek powiedzieć na temat tej serii bo nigdy jej u siebie nie miałyśmy. ale z doświadczenia na Filipie i z opowiadań wiem że każde dziecko inaczej reaguje na dany kosmetyk niestety - tym bardziej przy wrażliwej skórze. nam polecono i dużo opinii super czytałam o Atoperal Baby, nam zupełnie nie pomógł a nawet pogorszył stan skóry u Filipa za to w miarę sie sprawdził Emolium. a już jak dla nas rewelacja - Cetaphil balsam. W 3 tyg mieliśmy piękną skórę, w koncu nie suchą.

reklama
Potowki inaczej wyglądają właściwie. Nie wiem jutro mi powiedzą co i jak :) może ze względu na zmianę żywienia. Nagle mm i to przyczyną. I się reguluje juz. Musze tez zgłosić lekarzowi, że słabo głowę podnosi. Dziecko 2 miesieczne juz powinno unosić na spokojnie. On ma prawie trzy I slabizna

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry