reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Marysia, to nie jego pierwszy raz, ale nie dosc, ze wyszlam z domo o 11.30 to on musi ja nakarmic, ubrac, ogarnac Radka, pojsc z dzieciakami po kolege Radka, zaprowadziac ich do szkoly i czekac w domu na mnie. Idealnie by bylo, gdyby mala spala do mojego powrotu to moglabym ja nakarmic jak wroce, a jak nie to musi jej mm zrobic

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
KasiaMarysia jak Nadia pospieszy się jak Mati dwa tyg to jeszcze na styczeń się zalapiemy [emoji3]

5djy3e3kpgua6zwe.png
U mnie Radek wczesniej o 12 dni, a Ada o 18 :-) wiec ciekawe jak Nadia, kiedy Was zaskoczy

2870 g, 53 cm

India ,nie odciagasz pokarmu?
Łoooj tyle zadań ma że hoho odważny jest:)

Kulcia ale na długich czy krotkich wlosach?
Moja ulewa dość często i dla jej komfortu snu zamowie podusie.

Anna u mnie widac 24 tydz na Twoim suwaku, a ktory masz?

Tak wygladaja moje wlosy teraz:
1477305516348.jpg

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Załączniki

• 1477305516348.jpg
    1477305516348.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 209
Marysiu, nie odciagalam dzisiaj bo jadla przed 11 i nie mialam co :-) zreszta ja nir mam tam rezerw :-( z dwoch wychodzi 70-90 ml i niby mowia, ze na to najlepsze przystawianie dziecka i bedzie rzeka mleka, a guci, bo moja je je i je, a mleka nie przybywa

2870 g, 53 cm

Hej.
Walczę z zaparciami....po tej luteinie mam mega....już zjadłam kiszona kapustę i jem jabłka i czekam na efekty.
Moja pyza ma coś dziś kiepski dzień, ogólnie ma chyba na mnie alergie....przyszła babcia i się ładnie bawią... A ze mną to krzyki i płacze...
Czuję się jak 500kg wieloryb..Ale to chyba przez te zaparcia no i gazy.... A to dopiero początek.....

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
India, a pijesz duzo? Ja eksperymentowałam i picie mi pomoglo oraz odciaganie laktatorem tylko uważaj,bo ostatnio miałam takie nawały ze prawa piers az mnie bolała. Powiedziałam koniec z odciaganiem.

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Do góry