reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India sto lat dla Ady z okazji miesiąca :*
To pierwszy raz kiedy zostawiasz ją na dłużej. Twój mąż faktycznie dzielny. Ja zazdroszczę facetów, którzy radzą sobie z dzieciakami. Ja nie mam na co liczyć, chyba ze cud się stanie, bo mój mąż boi się małych dzieci. Z dzieciaków w rodzinie nie wziął nawet na ręce dziecka poniżej 4 miesiąca. Chyba że go sterroryzuję, albo nie wiem co...
Jak było z waszymi dzieciaczkami i tatusiami?

reklama
Hej.
Walczę z zaparciami....po tej luteinie mam mega....już zjadłam kiszona kapustę i jem jabłka i czekam na efekty.
Moja pyza ma coś dziś kiepski dzień, ogólnie ma chyba na mnie alergie....przyszła babcia i się ładnie bawią... A ze mną to krzyki i płacze...
Czuję się jak 500kg wieloryb..Ale to chyba przez te zaparcia no i gazy.... A to dopiero początek.....

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam to samo, ale po tabletkach z żelazem [emoji53]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Hej.
Walczę z zaparciami....po tej luteinie mam mega....już zjadłam kiszona kapustę i jem jabłka i czekam na efekty.
Moja pyza ma coś dziś kiepski dzień, ogólnie ma chyba na mnie alergie....przyszła babcia i się ładnie bawią... A ze mną to krzyki i płacze...
Czuję się jak 500kg wieloryb..Ale to chyba przez te zaparcia no i gazy.... A to dopiero początek.....

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Anka ja mam to samo niestety. Dla mnie to nowość ;) nigdy nie miałam takich problemów. Nie rozumiałam jak można na "tronie siedzieć tyle czasu" Kurcze ja myślałam że to przez to leżenie bo jak się nie ruszam to jelita gorzej pracują. U mnie śliwki suszone pomagają trochę. Ja jem je normalnie,ale czytałam że jak się zaleje gorącą wodą i wypiję to ponoć skuteczniejsze.

India, a pijesz duzo? Ja eksperymentowałam i picie mi pomoglo oraz odciaganie laktatorem tylko uważaj,bo ostatnio miałam takie nawały ze prawa piers az mnie bolała. Powiedziałam koniec z odciaganiem.

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]
Oo Dora witaj w klubie. P nawet mnie karmi byle ja bym mała trzymała. Boi się najbardziej jak płacze, normalnie ona beczy i on razem z nią. Strasznie wyczulony jest;/ myślę , ze Twój nabierze odwagi, wiesz swoje dziecko to swoje, bedziesz go asekurować w razie W. Ja samego P nie zosatwie, bo u Nas ojciec sie bardzo wtraca. Nie dość że ojciec P nie lubi to masakra by byla ich razem zostawić. Ojciec się czuje jakby większe prawa miał do Magdy.

Kasiu Marysiu super włosy masz i myślę ze na takiej długości ombre czy jak to tam się nazywa fajnie będzie wyglądać.
Co do wyspania to zasnęłam po północy obudziłam się o 6 i tyle Raczej się wyspałam. Jak się nie ruszam to jest w miarę Piję siemię może mi złagodzi ten przełyk bo wymioty kwasami to masakra. Muszę się zmusić żeby więcej jeść...

Oo Dora witaj w klubie. P nawet mnie karmi byle ja bym mała trzymała. Boi się najbardziej jak płacze, normalnie ona beczy i on razem z nią. Strasznie wyczulony jest;/ myślę , ze Twój nabierze odwagi, wiesz swoje dziecko to swoje, bedziesz go asekurować w razie W. Ja samego P nie zosatwie, bo u Nas ojciec sie bardzo wtraca. Nie dość że ojciec P nie lubi to masakra by byla ich razem zostawić. Ojciec się czuje jakby większe prawa miał do Magdy.

A może im tak terapię szokowa zastosować ;) Jak księżniczka troszkę podrośnie Oboje ją kochają to może ich połączy ;)

Ja kurcze jeszcze dziecka nie mam a już wiem, że bym go z teściową nie zostawiła Jeju obym nie musiała nigdy...

India, a pijesz duzo? Ja eksperymentowałam i picie mi pomoglo oraz odciaganie laktatorem tylko uważaj,bo ostatnio miałam takie nawały ze prawa piers az mnie bolała. Powiedziałam koniec z odciaganiem.

Na pewno moglabym wiecej pic, czyli odp brzmi srednio

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
India sto lat dla Ady z okazji miesiąca :*
To pierwszy raz kiedy zostawiasz ją na dłużej. Twój mąż faktycznie dzielny. Ja zazdroszczę facetów, którzy radzą sobie z dzieciakami. Ja nie mam na co liczyć, chyba ze cud się stanie, bo mój mąż boi się małych dzieci. Z dzieciaków w rodzinie nie wziął nawet na ręce dziecka poniżej 4 miesiąca. Chyba że go sterroryzuję, albo nie wiem co...
Jak było z waszymi dzieciaczkami i tatusiami?
Nie pierwszy raz :-)
Moj maz jak Radek sie urodzil to odrazu robil wszystko, bal sie tylko pieluchy z dwojka, ale to do momentu az musial sie taka zajac , a tak to od razu sam kapal Radka i Ade, ja tylko dzieciaki wycireralam, wycieram i ubieram ;-) i dlatego nie boje sie zostawiac, bo widze, ze on sie nie boi. Jak pytam czy sobie da rade to sie wkurza i mowi, ze to przeciez tez jego dziecko to co ma nie dac

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Do góry