reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dora nie na szczęście narazie nie. I oby juz sie nie powtórzyly tylko ladnie doczekaly 8.11 :)

A moj synek właśnie przed chwila wstal, temp spadla wiec zjadl banana i ogląda bajki na lapku... Nie ma co, mam nadzieje że pojdzie spać ;)

Dlaczego mówią i piszą o porannych mdłościach jak ja mam nocne. znów się zaczyna :szok::szok::szok:
Muszę wcześniej zasypiać może można to przespać :oo::oo::oo:

Skądś to znam [emoji46]

Viola zdrówka dla Filipa, mój młodszy coś posmarkuje, oby na tym zostało.

MalaMi mam taką samą roślinke w akwarium, a w sobotę byłam po rybki dokupić [emoji3]
Kasia ładna szafa, uwielbiam białe mebelki.
My nareszcie po miesiącu mamy wizytę, oby do czwartku. A właśnie, czy któraś w ciąży miała taki klujacy ból pod prawym zebrem? Nie boli non stop, ale czasem dość intensywnie, aż źle się oddycha...

5djy3e3kpgua6zwe.png

Oo to trochę tych wizyt w tym tygodniu będzie :) ja, Ty, Dora. Ktoś jeszcze??

Ania nie, mi nic takiego nie dolegało. Może dzidzia Ci uciska gdzies tam??

My jeszcze w łóżku, filip gorączki w nocy nie miał wiec do lekarza nie szliśmy ale teraz zasnął i czuje ze chyba nachodzi. I mówi ze boli go wszystko.
Moja noc ciężka jak zwykle ostatnio. Teraz trochę podrzemałam.

Co u Was dziewczyny?? I u Waszych brzuszków i maluszków?? :) :)

Ja śpiąca bo musiałam wstać o 8 bo pracownik przyjeżdżał. Igi spi. Podejrzewam u niego skaze białkowa bo mu się wysypka robi, ale idę do pediatry dzisiaj. Jak mnie przyjmą...

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sie na maksa nie wyspalam i jeszze o 8 obudzila mnie babka z salonu fryzjerskiego, zebym wczesniej przyszla....

Za 50 min Ada skonczy miesiac

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

No właśnie India ale to zleciało!! :)

A do fryzjera na farbę idziesz??

Kulcia a wysypka gdzie jeszcze?? Filip miał obsypany caly brzuszek i nóżki jak nam pediatra stwierdzila ze skaza i jeszcze policzki. Pil wtedy bebilon ha. Ta wysypka taka kaszka czerwona byla.
Oby Was przyjęli. A Igi spokojny czy rozdrażniony przez ta wysypkę??

reklama
U nas na szyi i zeszło na klatkę i brzuszek. Nie jest czerwone , tego prawie nie widać tylko czuć pod ręką. Moja siostra mówi, że u jej kumpeli tak samo było. A Igi Spokojny właśnie, nie czuje tego.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry