reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dora nie na szczęście narazie nie. I oby juz sie nie powtórzyly tylko ladnie doczekaly 8.11 :)

A moj synek właśnie przed chwila wstal, temp spadla wiec zjadl banana i ogląda bajki na lapku... Nie ma co, mam nadzieje że pojdzie spać ;)

Dlaczego mówią i piszą o porannych mdłościach jak ja mam nocne. znów się zaczyna :szok::szok::szok:
Muszę wcześniej zasypiać może można to przespać :oo::oo::oo:

Skądś to znam [emoji46]

Viola zdrówka dla Filipa, mój młodszy coś posmarkuje, oby na tym zostało.

MalaMi mam taką samą roślinke w akwarium, a w sobotę byłam po rybki dokupić [emoji3]
Kasia ładna szafa, uwielbiam białe mebelki.
My nareszcie po miesiącu mamy wizytę, oby do czwartku. A właśnie, czy któraś w ciąży miała taki klujacy ból pod prawym zebrem? Nie boli non stop, ale czasem dość intensywnie, aż źle się oddycha...

5djy3e3kpgua6zwe.png

Oo to trochę tych wizyt w tym tygodniu będzie :) ja, Ty, Dora. Ktoś jeszcze??

Ania nie, mi nic takiego nie dolegało. Może dzidzia Ci uciska gdzies tam??

My jeszcze w łóżku, filip gorączki w nocy nie miał wiec do lekarza nie szliśmy ale teraz zasnął i czuje ze chyba nachodzi. I mówi ze boli go wszystko.
Moja noc ciężka jak zwykle ostatnio. Teraz trochę podrzemałam.

Co u Was dziewczyny?? I u Waszych brzuszków i maluszków?? :) :)

Ja śpiąca bo musiałam wstać o 8 bo pracownik przyjeżdżał. Igi spi. Podejrzewam u niego skaze białkowa bo mu się wysypka robi, ale idę do pediatry dzisiaj. Jak mnie przyjmą...

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sie na maksa nie wyspalam i jeszze o 8 obudzila mnie babka z salonu fryzjerskiego, zebym wczesniej przyszla....

Za 50 min Ada skonczy miesiac

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

No właśnie India ale to zleciało!! :)

A do fryzjera na farbę idziesz??

Kulcia a wysypka gdzie jeszcze?? Filip miał obsypany caly brzuszek i nóżki jak nam pediatra stwierdzila ze skaza i jeszcze policzki. Pil wtedy bebilon ha. Ta wysypka taka kaszka czerwona byla.
Oby Was przyjęli. A Igi spokojny czy rozdrażniony przez ta wysypkę??

reklama
U nas na szyi i zeszło na klatkę i brzuszek. Nie jest czerwone , tego prawie nie widać tylko czuć pod ręką. Moja siostra mówi, że u jej kumpeli tak samo było. A Igi Spokojny właśnie, nie czuje tego.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry