reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ale w tej przychodni co robia nir maja poradni ortopedycznej i musza miex skiero do chirurgicznej, a w drugiej do preluksacyjnej :-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

My nasz tradzik tez traktowalismy nadmanganianem, a teraz na krochmal sie przerzucilismy

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

To może zejdzie po krochmalu India. Marysiu ja też myślałam że to nie ciemieniucha ale lekarki i położna mnie uświadomily ze wymyślam bo to normalne ciemiaczko tylko wiadomo jedno dziecko ma mniej drugie więcej.

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

sprawdze jaki ja mam ten bepanthen pozniej. smarowalam glowke i brwi rano a wieczorem ladnie schodzilo[emoji5] troche szxzortka troche recznie

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

Hej wam .
Maz w niedziele pojechal, ale na szczescie mama przyjechala do mnie troszke pomieszkac.
Mala zaczela mi mocno ulewac i plakac tak jak by brzuszek bolal wiec daje espumisan i przeszlam na bebilon pepti. Lekarz byl u nas wczoraj na wizycie i kazal podawac delikol ale jeszcze nie kupilam. Z kupa tez jest problem bo nie robila juz chyba ze trzy dni.
Mamy dzieciaczkow z kolkami od kiedy zaczely sie jak ile dzieci mialy ?
Zyciowa wspolczuje choroby Marysi . I zycze duzo zdrowka.
Jakimi szczepionkami szczepicie i czy rotawirusy i pneumokoki tez bo ja tak sie zastanawiam.

reklama
Do góry