reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej. Noc w miarę ok u Marysi. Mad ranem wymiotowala. Mój dzielnie do niej biegał. Budzik na 3 miał ustawiony nawet żeby podać jej antybiotyk.
Poszedł teraz z nią na pobranie krwi i mówi do niej nie maz się tylko ci krew pobiora a ona broda lata łzy w oczach... on nie kumam ze to jest dopiero 5cio latka i się boi :( pewnie wróci zły bo oddali histerie ech ciężko mi bo wiem ze on jej nawet nie przytuli. .. ten typ tak ma.

U nas to nie. są kolki. Bo zdarza się raz mu pojekiwac czy po płakać albo wcale albo dwa razy. Przejdzie jak mu się unormuje wszystko bardziej :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia jejku ta ciemienucha to hardcorowa u was... smarujesz oliwka i wyczesujesz grzebykiem? Szkoda ze ta położna nie przychodzi do was to by ci z tym pomogła jakoś. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Zyciowa, moj to alergicznie reaguje na placz Radka, tez mam wrazenie, ze brak mu tej empatii i nie rozumie, ze pieciolatek to jeszcze nie mezczyzna i twrdziel... Takze piateczka, bo wiem co czujesz w takich momentach, nie jest latwo sluchac takich uwag doroslego w stosunku do dziecka

Ada sie tez czesto prezy i steka, robi czerwona, ale nie placze w momencie zalarwiania czy puszczania baczkow. Modle sie, zeby kolki nas ominely

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Na ciemieniuche dobry jest zel z emolium. My nigdy tak duzej nie mielismy, ale Radek ma do tej pory troche i lekarze kaza czekac, mowia ze przejdzie w koncu

2870 g, 53 cm

Bo ja nie wiem czy to rzeczywiscie ciemieniucha! Te lekarze to dupy wołowe są.
Smaruje przy kąpieli olejem ze słodkich migdałów. Czuje się bezradna w tej kwesti.

Życiowa oby bylo coraz lepiej z Marysią. Szkoda mi jej bardzo.

India moze kupie to emolium, to strikte na ciemieniuche?

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

hej laski.
nosicie maluchy przy kolkach na samolot? tzn brzuszkiem na przed ramieniu i dlonia masowac brzuszek i druga reka przytrzymywac w kroku? mojemu to pomagalo przy kolkach. a i w dzien tez mial. czasem po kazdym karmieniu. na ciemieniuche sprawdzil mi sie tylko bepanthen na odparzenia [emoji5] nic innego nie dawalo rady. i od tamtej pory jak smarowalam ti nic juz sie nie robilo.
super dzieciaczki.
a faceci to juz chyba tak maja ze miekna przy placzu dziecka. my jak bylismy w szpitalu to pielegniarki mojego wygonily jak pobieraly malemu krew

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

Marysiu, wyglada jak ciemieniucha.
1476775007952.jpg

2870 g, 53 cm

Załączniki

• 1476775007952.jpg
    1476775007952.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 215
reklama
Marysiu mój ma też taka ciemieniuche i na brwiach tez miał. Jak go kapie to mu pieluszka tetrowa trochę zcieram i schodzi pomału.
A ten trądzik to tez mój miał taki brzydki ale właśnie mu buzię przemywalam nadmanganianem potasu i znikło mu. Ma jeszcze parę takich małych na buzi ale już nie są białe tylko takie przygaszone.

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Do góry